Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Afvallen met je coach
  Rate this post

  Vriendinnen Belinda en Nicole gingen ­samen de strijd aan tegen de kilo’s. ­Belinda viel 37 kilo af en Nicole 30 kilo door het volgen van het PowerSlim ­afslankprogramma. Wil jij net als Belinda en Nicole een nieuwe start? Ik heb de oplossing!

  Ik ben gecertificeerd PowerSlim voedingscoach in Delft en help mensen om hun streefgewicht te bereiken en te behouden. PowerSlim is een wetenschappelijk onderbouwd afslank­programma. Het is geen dieet, maar het is een manier van leven waarbij je niet minder gaat eten, maar ánders leert eten, en dit onder langdurige persoonlijke begeleiding. Ik leer je hoe je met lekker eten kunt afvallen! In drie fasen coach ik jou naar je streefgewicht. Daarna weet je hoe je op gewicht kunt blijven dankzij je veranderde voedingspatroon. En ook na het behalen van je streefgewicht blijf je nog een jaar lang bij mij onder begeleiding.

  Overgewicht is niet alleen een kwestie van te veel eten, maar vooral van verkeerd eten. Met PowerSlim werk je naar een gezond ­voedingspatroon toe. Het afslankproces begint ­altijd bij jezelf: de knop moet om. Maar als blijkt dat je met PowerSlim zó snel en ­moeiteloos afvalt, is dat meer dan voldoende motivatie om door te gaan. De coaching wordt als heel prettig ervaren. Een stok achter de deur is belangrijk tijdens het hele proces van afvallen.
  Wat wil jij bereiken? Bel of mail me voor een gratis persoonlijk kennismakingsgesprek en advies.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply