Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
4/4 - (1 stemmen)
 • Afvallen met Jeanine
  4/4 - (1 stemmen)

  Doel bereikt
  Trots, blij en dankbaar ben ik om weer te mogen delen dat deze mooie mensen hun doel bij mij bereikt hebben: ze zijn afgevallen, voelen zich beter in hun vel en blijven op gewicht! Neem contact op met mij. Ik help je graag, met alle liefde en plezier!
  – Jeanine Safdi-Verderosa

  Die 35 kilo ben ik kwijt
  Via via kwam ik terecht bij Jeanine en het Cambridge dieet. Dit gebeurde op een moment dat ik al bezig was om gezonder te gaan leven, maar dat ik nog zoekende was naar hoe ik dit zou gaan aanpakken. Er moesten zoveel kilo’s af om me weer gezonder te kunnen voelen en, belangrijker nog: de kilo’s moesten er ook af blijven! Jeanine kwam als geroepen en met haar enthousiasme en mijn eigen vastberadenheid gingen we aan de slag. Gelukkig vond ik de smaken van de producten meestal wel lekker en ook afwisselend genoeg. Het afvallen ging (zeker in de eerste maanden) hard. Tijdens het afvalproces voelde ik me meestal goed, en gedurende de mindere momenten was Jeanine er om me te motiveren en te steunen. Op dit moment ben ik nog niet op het punt waar ik zou willen zijn, maar belangrijker vind ik nu om mijn bereikte gewicht stabiel te houden en om weer normaal te gaan eten. Daarna zien we wel weer verder, maar die 35 kilo ben ik kwijt!

  Ik voel me nu supergoed
  Ik ben Natasja van Eijl en ben 42 jaar. In 2011 ben ik door het gebruik van een hoge dosering prednison in 2 maanden tijd 30 kg aangekomen. Verschrikkelijk vond ik het. Na 6 maanden mocht ik stoppen met de medicatie en kon ik eindelijk beginnen om mijn oude figuur weer terug te krijgen. Na een avond googelen stuitte ik op Cambridge. Na de verhalen ­gelezen te hebben van Cambridge cliënten, wilde ik ook beginnen met de shakes. Zo ben ik afgelopen mei bij Jeanine Safdi-Verderosa terechtgekomen. Zo, wat een power heeft deze vrouw zeg! Als zij zó positief kan zijn, dan kan ik dat ook, dacht ik. Het vertrouwen heeft ze ook nooit in mij verloren. En ziehier het resultaat… Ik heb nu weer mijn oude maat terug en voel me supergoed, dankzij de heerlijke shakes en mijn consulente. Echt mensen: het werkt!

  Mijn steunkousen zijn verleden tijd’
  Het afgelopen jaar is mijn wens om gezond te worden, te blijven en te luisteren naar de signalen die mijn lijf mij geeft in vervulling gegaan. Eerder konden mijn benen mij niet dragen zonder steunkousen! Ik wilde weer gezond worden en met een harde reset. Ik heb er zelf voor gekozen langzaam aan te doen, en een dieet te volgen van 1000 calorieën per dag. Sinds juni ben ik bezig en ik heb zonder mezelf uit te hongeren nu al 10 kilo minder op mijn weegschaal staan! Mijn steunkousen zijn verleden tijd, en ik voel me goed. Jeanine begeleidt me liefdevol en geduldig, en laat me mijn eigen tempo kiezen. Voor haar staat voorop dat ik mezelf er goed bij voel. Het afvallen doet iets met mij en ik wil me daar bewust van zijn, zodat ik, als het eten van shakes, papjes en repen voorbij is, kan blijven voelen wat mijn lichaam nodig heeft. Het is heerlijk om te wensen en te bewegen in waar je blij van wordt. Dat gun ik iedereen!
  www.trudyhommel.nl

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply