Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Afvallen met Jeanine
  Rate this post

  Succesverhalen van deelnemers van SaVe Fit In Control;  Trots, blij en dankbaar ben ik om weer te mogen delen dat deze mooie mensen hun doel bij mij bereikt hebben: ze zijn afgevallen, voelen zich beter in hun vel en blijven op gewicht! Neem contact op met mij. Ik help je graag, met alle liefde en plezier! – Jeanine Safdi-Verderosa

  Ik ben zó ontzettend blij dat ik aan Cambridge be­gonnen ben! Ik zit superdicht bij mijn ideale gewicht en voel me top! De repen en shakes zijn heerlijk, ik heb geen honger, voel me geweldig en fit! Ik heb met een vriendin afgelopen zondag en heb ruim een uur op de skeelers gestaan. Heerlijk! Je bent een geweldig lief mens en je stimulans en motivatie-skills zijn top! Ik ben weer superhappy met mijn nieuwe ‘oude’ lijf (ben ik toch een heel aantal jaartjes kwijt geweest). Ik weeg nu hetzelfde als mijn begin twintiger jaren. Je bent een topper! Heel erg bedankt!
  Heel veel lieve groetjes en een dikke kus!
  – Manou

  Na twee zwangerschappen met een hoogtepunt van 105 kg was ik er echt helemaal klaar mee! Vandaag precies 3 maanden geleden kwam ik bij jou langs voor een intake… Ik zat mijzelf behoorlijk in de weg. En je zei mij: ‘De tweede keer voel je jezelf al helemaal anders’. En de tweede keer kwam ik bij jou langs en ik voelde me toen al stukken beter! Vandaag zijn we al 3 maanden verder. Het was soms echt wel zwaar, maar ik was en bleef toch gemotiveerd door jouw lieve woorden. Ik had een eerste doel om naar 80 kg te gaan en daarna een doel om naar de 70 te gaan, en dan zou ik er wel klaar mee zijn… Maar ik ben toch nog ge­motiveerd genoeg om door te gaan. En nu, 3 maanden later, heb ik een dikke 20 kg achter me gelaten. Tevreden en trots kan ik zeggen dat ik de 65 heb gehaald. Ik had zelf nooit gedacht dat ik dit zou gaan halen! In al deze 3 maanden ben ik superblij dat ik jou als consulente heb gekozen. Zat het even niet lekker, dan stuurde je opbeurende berichtjes, wat mij ook de motivatie gaf om door te gaan. Elke week ging ik met een glimlach naar jou toe en met een nog grotere glimlach ging ik weer naar buiten! Bedankt voor al jouw goede tips en support en lieve woorden. Het heeft mij zowel uiterlijk als innerlijk 100% veranderd!
  – Carmen

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply