Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Afvallen met PowerSlim

  ‘Ik ben in nog geen acht maanden tijd 22,2 kg afgevallen. Nog een paar kilo en dan heb ik mijn streefgewicht bereikt!’ Leonie van Weert straalt. Al jaren voerde zij een strijd tegen haar overgewicht en altijd zonder blijvend succes. ‘Maar nu word ik op een fantastische manier gecoacht en dat werkt.’

  ‘Elke keer als ik nieuwe kleren wilde kopen, viel ik weer in een grotere kledingmaat. Ik wist wel waar het mis ging hoor: ik ben altijd een stress- en emotie-eter geweest. En op zulke momenten zat er ook geen rem op. Tja, en dan gaat het hard. Ik ben wel vaker op dieet geweest. Dan ging het een tijdje goed, maar na verloop van tijd begon het gejojo weer. Vlak voor kerst was ik er ineens helemaal klaar mee en heb ik contact opgenomen met Bianca. Ik ken haar al langer, ze is een nichtje van mijn verloofde, en ik wist dat ze mensen begeleidde met het PowerSlim Afslankprogramma.’

  Geen honger
  ‘Toen ik voor de eerste keer bij Bianca op de weegschaal ging staan, woog ik 100,4 kg. Mijn streefgewicht werd gesteld op 75 kg, dat past ook goed bij mijn lengte en lichaamsbouw. Vervolgens ben ik met het PowerSlim Afslankprogramma gestart. Ik was eerst wel bang dat ik honger zou moeten lijden, maar niets is minder waar.
  Er zijn zes eetmomenten op een dag. Vooral in de eerste fase, de fase waarin je zit tot je 80% van je streefgewicht hebt bereikt, eet je koolhydraatarm en gebruik je veel PowerSlim producten. Omdat het assortiment zo groot is, heb je veel variatie. En gelukkig zijn het niet alleen maar shakes, maar vooral ook veel vaste producten zoals brood, muesli en toast. En ’s avonds kies je bijvoorbeeld voor
  PowerSlim rijst, pasta of eet je gewoon groente en vlees mee met de rest van het gezin.’

  Goede begeleiding
  Inmiddels zit Leonie in fase 2, waaraan gefaseerd weer een regulier ontbijt, lunch en avondeten wordt toegevoegd. ‘Dat wordt heel langzaam opgebouwd. De begeleiding van Bianca is echt super. Als ik in de supermarkt loop en twijfel of een bepaald product wel of niet goed voor me is, stuur ik haar een appje. Bijna altijd heeft ze die beantwoord voordat ik bij de kassa ben. Maar ook als je even een dip hebt, weet ze je altijd weer goed te motiveren. Ze is goudeerlijk, maar op een heel fijne manier.’ Leonie heeft nog slechts een paar kilo te gaan voordat ze haar streefgewicht heeft bereikt. ‘Dan begint fase 3. Dan kom je niet meer wekelijks wegen bij Bianca, maar sta je nog wel een jaar lang onder controle wat de kans op een terugval veel kleiner maakt. Ik weet zeker dat ik daardoor dit keer mooi op gewicht zal blijven.’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply