Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Afvallen? Nu gaat het je wél lukken!

  Op 31 december 2018 heb je de afspraak met jezelf gemaakt om de strijd aan te gaan met die overtollige kilo’s. Je zou gezonder gaan eten en meer gaan sporten. Nu, weken later, lig je languit op de bank. Om je heen liggen twee rollen koekjes, een reep chocolade en een zak chips. En dit is niet de eerste keer dat je dit doet sinds het nieuwe jaar. Je doel, een fitter en slanker lijf, raakt steeds verder uit het zicht…

  Net als veel andere vrouwen zoek jij een manier om gezond en snel af te vallen. Veel hoop heb je echter niet, want je hebt al dieet na dieet – van pillen tot shakes – geprobeerd om gewicht kwijt te raken. Toch loont het de moeite om je strijd niet op te geven. Zoek niet verder naar de juiste methode: Womens Line heeft hét concept waarmee je blijvend op een gezond gewicht blijft.
  Bij Women’s Line sport je op afspraak onder begeleiding van een coach. In een rustige en ontspannen sfeer werk je samen met andere vrouwen aan je lichaam en leefstijl. Het afslanken gebeurt doelgericht en effectief. Met de verschillende trainingsmethoden, zoals het sporten in de TFM cabine en radiofrequentietherapie, zorg je ervoor dat je taille, buik, heupen, dijen en andere probleemzones weer snel strak worden. Verder krijg je uitgebreid voedingsadvies, kun je met compressietherapie en ozontherapie werken aan problemen als cellulite, vochtophoping en (gewrichts)pijn.

  Juist bij overgewicht
  Misschien kamp jij al langere tijd met overgewicht. Hierdoor zit je niet lekker in je vel, voel je je soms onzeker en heb je ook nog een hogere kans op gezondheidsklachten. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan diabetes type 2, hart- en vaatziekten, een hoge bloeddruk en gewrichtsaandoeningen. Soms is de stap groot om hulp te zoeken, omdat je je misschien schaamt voor je eetgedrag of voor je gewicht. Geen zorgen: de dames van Women’s Line hebben veel ervaring met het begeleiden van mensen met overgewicht. Bij hen ben je dus in goede handen! Je kunt altijd een keertje binnenlopen voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek. Tijdens dit gesprek worden er verschillende metingen verricht, zodat je een goed en persoonlijk advies krijgt. Ook kom je te weten in hoeveel tijd je gewicht en centimeters kunt verliezen, en hoeveel het traject gaat kosten.

  ‘Weer bikiniproof’
  Ingrid: ‘Wat doe je als je wel weet hoe je moet afvallen – minder eten en meer bewegen – maar het gewoon niet lukt? Dan volg je het advies op van een vriendin, die al flink is afgevallen met de methode van Women’s Line. Na de professionele metingen kreeg ik een persoonlijk plan aangemeten. Twee keer per week lekker opwarmen in de ozoncabine en onder professionele begeleiding work-outs doen in de verwarmde cabine. Dit ieder voor zich, maar toch met een gevoel van saamhorigheid met die andere dames die allemaal hetzelfde doel nastreven. Met de methode van Women’s Line ben ik inmiddels in 13 weken inmiddels 11 kilo kwijtgeraakt. Twijfel niet langer als je ook wilt afvallen: het team staat voor je klaar. Ik ga nog twee maanden door, zodat ik weer bikiniproof de zomer in kan.’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply