Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Afvallen: ook jij kunt het!
  Rate this post

  Steeds meer mensen in Nederland hebben overgewicht, en daar zitten nogal wat gezondheidsrisico’s aan vast. Wanneer je te zwaar bent, heb je meer kans op het krijgen van diabetes type 2, hoge bloeddruk, een te hoog cholesterolgehalte, hart- en vaatziekten, galstenen, rug- en gewrichtsklachten en zelfs bepaalde soorten kanker!

  Hypnotherapeut Winny Priester ziet in haar praktijk geregeld mensen met overgewicht. ‘Veel van mijn cliënten zeggen dan tegen mij: ‘Ik wil wel anders gaan leven en gezond eten, maar ik die knop maar niet omzetten’ of ‘Ik wil echt graag van mijn overgewicht af, maar het lukt me niet in m’n eentje.’ Met behulp van hypnose kan ik psychische én lichamelijke klachten aanpakken. Ik breng de cliënt dan in een lichte trance. Met hypnotherapie leer je op een andere manier dan je gewend bent naar jezelf te luisteren en kom je dichter bij je onbewuste gevoelens en overtuigingen. Hierdoor kun je nieuwe inzichten krijgen en ze op je eigen manier toepassen in je dagelijks leven. Maar alleen als jij het écht wilt. Daarbij kan ik ook voedingsadviezen geven, want ik ben naast hypnotherapeut ook orthomoleculair therapeut.’

  Virtuele maagband
  Heb je ernstig overgewicht? Dan kun je een ‘virtuele maagband’ overwegen. Winny is onder andere gespecialiseerd in deze methode. Winny: ‘Als je het woord ‘maagband’ noemt, denken mensen al snel aan het siliconenbandje dat tijdens een operatie rond de maag wordt geplaatst. De ‘virtuele maagband’ is een stuk minder bekend. Zonde, want het is een effectieve manier om gewicht mee te verliezen en bovendien gezonder dan de ‘echte’ maagband. Opereren is immers niet nodig. Wanneer je echt niet kunt stoppen met eten, heel de dag door van alles in je mond stopt, dan is de virtuele maagband iets voor jou. Zodra je een virtuele maagband hebt, kun je niet veel meer eten. Je maag is immers zó klein; er past niet veel meer in.’

  Wil je ook die verandering in je leven teweegbrengen? Winny helpt je graag! Kun je niet naar de praktijk komen? Dan kun je ook online begeleid worden.

  Over Hypnose Specialist
  Winny Priester is hbo-verpleegkundige en BIG-geregistreerd. Met veel passie oefent zij het beroep van hypnotherapeut uit. Je kunt bij haar terecht als je wil afvallen of stoppen met roken, maar ook als je bijvoorbeeld af wilt van een bepaalde angst of fobie, of als je te maken hebt met slaapproblemen of chronische pijnklachten.
  Winny staat geregistreerd als Internationaal Register Hypnotherapeut en is aangesloten bij de Hypnosevereniging Nederland. Een eerste consult is gratis en geheel vrijblijvend.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply