Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Afvallen kan ook op een prettige manier

  Nu de zon zich weer vaker laat zien, wil jij maar één ding: weer strak in je vel zitten, of je nu vrouw bent of man. Zin om jezelf elke dag drie uur in de sportschool af te beulen heb je natuurlijk niet. Gelukkig bestaan er ook prettigere manieren om af te vallen!

  Misschien heb jij gemerkt dat het jou met de standaardmethode om af te vallen niet lukt om op bepaalde plekken vet te verliezen. Je kunt je dus helemaal suf sporten en je nog steeds blijven ergeren aan die zwembandjes boven je spijkerbroek. Toch hoef je niet te treuren: er bestaan methodes waarmee het wel degelijk mogelijk is om je lichaam op specifieke gebieden te verbeteren. Ken je de Bailine methode al? Hierbij lig je op een bed en worden je spieren met één van de 90 programma’s gericht getraind. Doordat je heerlijk achterover ligt, krijg je het gevoel dat je lijf helemaal niets doet. Niets is minder waar! Je spiermassa neemt toe, waardoor je meer vet gaat verbranden.

  De resultaten zijn verbluffend: je figuur verandert op de plekken waar jij dat wilt. Je gaat natuurlijk niet op eigen houtje aan de slag. Een personal trainer die gespecialiseerd is in de Bailine methode staat je bij met tips en voedingsadviezen.

  Zo kun jij de resultaten blijvend vasthouden. Dus wat zijn jouw wensen voor dit voorjaar? Strakkere bovenbenen of billen misschien, of een plattere buik? Of wil jij eindelijk van je zwabberende bovenarmen af? Probeer de methode gewoon eens keer uit en ga stralend én strak de zomer in!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply