Rate this post
 • Afvallen op de juiste plaatsen en slank blijven!
  Rate this post

  Per 1 mei 2015 bestaat Miranda shape & weight in ’s-Heerenberg alweer 5 jaar als de praktijk voor ­begeleid afslanken met een breed scala aan ­effectieve dieetmogelijkheden en lichaamsbehandelingen. Dit wordt gevierd met een vernieuwde website; een bezoekje meer dan waard!

  Verantwoord afvallen
  Miranda shape & weight biedt een uitgebreid ­assortiment dieetproducten voor succesvol en verantwoord afslanken in korte tijd. Het afslanken kan via maaltijd­vervangende producten of via plantaardige voedings­supplementen in combinatie met een gezond eetpatroon. De persoonlijke begeleiding en de dieetproducten bieden de volgende voordelen:
  – Geen tijdrovende en uitgebreide recepten
  – Geen demotiverend slapte- en hongergevoel
  – Niet terug bij af na één keer zondigen
  – Geen jojo-effect door persoonlijke begeleiding
  – Niet aan je lot overgelaten worden na het bereiken van je streefgewicht

  Een belangrijk aandachtspunt bij de praktijk is het aanpakken van de gevolgen van het afslanken op de huid. De huid wordt als gevolg van het gewichtsverlies, maar ook door het ouder worden, slapper. Je komt ruimer in je vel te zitten. Om de lichaamshuid te verstevigen en te verstrakken, biedt Miranda shape & weight de mogelijkheid voor bindweefselmassage en Acoustic Wave Therapy-behandelingen. Deze behandelingen zijn echter alleen gericht op het lichaam.

  Allernieuwste techniek
  Na een intensieve zoektocht met diverse tests heeft ­Miranda de oplossing voor een effectieve behandeling van de gezichtshuid gevonden in de vorm van de Mobilift M6. Hiermee beschikt de praktijk over de allernieuwste techniek voor huidversteviging en huidverstrakking van gezicht, hals, decolleté en handen. Je huid wordt van binnenuit verjongd door de aanmaak van hyaluronzuur (hydratering), elastine (versoepeling huid) en collageen (versteviging).
  De accenten worden bij de behandelingen gelegd op de gewenste behandelgebieden als bijvoorbeeld voorhoofd, ogen, mond, wangen, onderkin, hals en decolleté. Het resultaat is duidelijk zichtbaar aan afgevlakte rimpels en een stralender teint! De succesvolle behandelingen met de Mobilift M6 zijn hét alternatief voor chirurgische facelifts.

  Behandelfrequentie
  Voor het behalen van optimale resultaten geldt een behandelingsfrequentie van 2 keer per week gedurende 4 weken, vervolgens 1 keer per week tot het gewenste resultaat. ­Onderhoudsbehandelingen vinden 1 keer per 3 weken plaats. Maak gerust een afspraak voor een gratis ­proefbehandeling en ervaar de resultaten!

  We zien toch allemaal het resultaat liever in de spiegel dan op de weegschaal!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply