Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Afvallen met een ‘virtuele maagband’
  Rate this post

  Bernadette, 46 jaar: ‘Al jaren was ik aan het stoeien met mijn gewicht. Sommige diëten werkten goed, andere niet. Maar telkens kwam ik weer behoorlijk aan na een periode van afvallen. Dat is nu verleden tijd. Met de virtuele maagband kan ik het goed volhouden om minder te eten en kies ik eigenlijk als vanzelf voor de gezonde opties.’

  ‘Tijdens het hele programma van de virtuele maagband heeft Marita mij fantastisch begeleid. Toen ik vastliep omdat bleek dat een mentaal probleem mij ervan weerhield af te vallen, hebben we dit opgelost door daar in extra sessies aan te werken. Zo heb ik ook in mijn persoonlijke ontwikkeling stappen voorwaarts gezet. Al met al is het voor mij een supergoede beslissing geweest om dit programma te volgen.’

  Met een virtuele maagband is het gemakkelijker om minder te eten én het gezonde eten en drinken vol te houden. De maagband wordt denkbeeldig onder hypnose aangebracht. Daarnaast wordt je onderbewuste met behulp van hypnose zó geïnstrueerd, dat het minder moeite kost om je aan de gezonde eet- en leefgewoonten te houden.

  Ben jij ook gemotiveerd om af te vallen? Ben je bereid om gezonder te gaan eten? En ben je bereid om meer te bewegen? Dan is dit programma ook geschikt voor jou! Wil je meer informatie? Neem dan contact op!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply