Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Afvallen: zó doe je dat!
  Rate this post

  Je wilt afvallen, maar hoe doe je dat? Je krijgt van allerlei kanten goed­bedoelde adviezen, maar helpen die ook? Als je echt verantwoord gewicht wil kwijtraken én op een gezond ­gewicht blijven, is het verstandig om je te laten begeleiden.

  Ik kan je helpen met praktische adviezen, die je goed kunt inpassen in je dagelijks leven, en gebruik daarbij de nieuwste inzichten rond gezonde voeding, zonder mee te gaan in allerlei hypes, die vaak tekorten opleveren voor je lichaam. Je hebt allerlei boekjes met tips, maar zonder de juiste begeleiding en aandacht voor jouw persoonlijke omstandigheden leveren die doorgaans maar weinig op. Alleen door coaching en adviezen die bij jou passen, lukt het je om een veranderd eetgedrag lang vol te houden. Discipline is daarbij natuurlijk ook belangrijk.

  Weet wat je eet
  Mijn opleiding tot voedingscoach leerde me met name de verschillen in voeding: wat zijn koolhydraten, wat zijn eiwitten, wat zijn vetten? Ik ga je helpen met het lezen van etiketten, zodat ook jij weet wat je eet.

  Ik wil samen met jou een persoonlijk voedingsplan opstellen dat past bij jouw levensstijl. Bij het opzetten van dit plan heb ik veel aandacht voor de verschillen in voedingsstoffen en het effect die deze op je lichaam hebben.

   

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply