Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Akoestisch paneel tegen teveel geluid in een ruimte
  Rate this post

  Met een geluiddempend akoestisch paneel verwijder je niet alleen galm, je creëert bovendien direct een mooie, natuurlijke look in je huis of op het kantoor. Die galm ontstaat wanneer er in een ruimte vooral vlakke, harde muren zijn en een harde vloer is. Die galm zorgt voor veel bijgeluiden die er op hun beurt weer voor zorgen dat je je minder kunt concentreren en dan gestrest kunt raken. Je kunt, wanneer het galmt in een ruimte in jouw huis of kantoorruimte, hiertegen akoestische panelen plaatsen. Deze kun je plaatsen tegen het plafond of tegen de wand. De akoestische panelen zijn gemaakt van duurzaam hout. Dat betekent dat er meer bomen worden geplant dan er gekapt worden voor het hout dat gebruikt wordt voor het maken van de panelen. Het vilt dat wordt gebruikt bij de akoestische panelen wordt gemaakt van gerecycled plastic. Deze akoestische panelen zijn dus erg duurzaam en gaan bovendien jarenlang mee. Als je vooraf een sample box aanvraagt, kun je zien en voelen hoe de panelen eruitzien en aanvoelen.

  Een moderne ruimte kun je ook creëren met akoestische panelen
  Vroeger waren akoestische panelen enkel en alleen verkrijgbaar in zwarte of grijze platen. Dat is gelukkig al lang niet meer zo. Met de akoestische panelen waar we het hier over hebben, creëer je een eigentijdse ruimte. Dat komt omdat de panelen bestaan uit lamellen. Deze lamellen panelen kun je tegen het plafond of tegen de wand te bevestigen. Je kunt van de lamellen panelen ook een verrijdbare wand maken. Die kun je in meerdere ruimtes of op meerdere plaatsen gebruiken. In de meeste gevallen wordt een verrijdbare akoestische wand gebruikt als afscheiding tussen het zit- en eetgedeelte of op grote kantoorruimtes zodat er diverse kantoorruimtes van te maken zijn. De panelen zorgen voor een veel betere akoestiek waarbij het niet uitmaakt of ze tegen het plafond, op een wand of als verrijdbare wand worden gebruikt. Door het eenvoudige design zorgt een akoestische lamellen wand voor een mooie, unieke uitstraling van elke ruimte.

  Duurzaam, mooi en toch een beter geluid
  Zoals gezegd is het vilt, van de lamellen panelen, gemaakt van gerecycled plastic. Het hout komt van duurzame bosbouw leveranciers die ervoor zorgen dat er meer bomen worden geplant dan gekapt. Zij zorgen ook voor een beter leven van planten en dieren en voor goede levensomstandigheden van de bosarbeiders. Als je de houten akoestische lamellen panelen plaats wordt de akoestiek van die ruimte aanzienlijk verbeterd. De houten akoestische lamellen panelen zien er mooi uit en geven een nieuwe unieke dimensie aan elke ruimte.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply