Rate this post
 • Al 40 jaar dé speciaalzaak in Nijmegen
  Rate this post

  Menig Nijmegenaar kan het zich ook nog wel herinneren: de meterslange droptoonbank waar je een lekker zakje drop liet samenstellen. De droogbloemen aan het plafond en honderden soorten thee, zo voor je uit de pot geschept.

  De NatuurDrogist Nijmegen (voorheen’t Droppy) is al veertig jaar, en drie generaties lang, een zelfstandig familiebedrijf. In de loop der jaren is de NatuurDrogist uitgegroeid tot een echte speciaalzaak. Hier kun je terecht voor professioneel en betrokken advies op maat, op het gebied van gezondheid en voeding. Acht jaar geleden openden moeder en dochter een tweede filiaal aan het Julianaplein in Beuningen. Met hetzelfde concept, en met succes!

  Wij zijn wel met de tijd meegegaan, en hebben vorig jaar onze service uitgebreid. Wij bezorgen tegenwoordig gratis binnen de regio. Onze bezorger bezorgt wanneer je thuis bent. Ook bestellen via onze website behoort tegenwoordig tot de mogelijkheden.

  Het assortiment bestaat voornamelijk uit natuurlijke en dierproefvrije huid- en haarverzorging, natuurlijke vitaminen / mineralen, homeopathie, fytotherapie, etherische oliën, cadeau-artikelen en vele soorten kruidenthee, Bighorn gezondheidssandalen, klompen en Medima thermo-ondergoed. Ook pantoffels van de merken Glerups en Shepherd zijn bij ons verkrijgbaar.

  Kortingen van 40%
  Veertig jaar, met hart, ziel en liefde. We zijn er best trots op! Daarom willen we dit niet ongemerkt voorbij laten gaan. De eerste week van juni vieren we ons veertigjarig bestaan. In deze week zijn er allerlei leuke acties, activiteiten en kortingen van 40%. Hou onze website hiervoor in de gaten, of abonneer je op onze nieuwsbrief. Maar kom vooral gezellig langs!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply