Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Al vóór de geboorte contact met je kind
  Rate this post

  Ben je in verwachting? Haptonomische zwangerschapsbegeleiding biedt jou en je partner de tijd en de rust om stil te staan bij jullie kindje in je buik. En jullie gaan je voorbereiden op de bevalling.

  Deze zwangerschapsbegeleiding is een individuele begeleiding, waarin bij voorkeur beide ouders worden betrokken. Iedereen heeft verwachtingen, gedachten en gevoelens bij het krijgen van een kindje. Deze kunnen heel mooi zijn, maar kunnen ook pijnlijk, verdrietig of angstig zijn. Dit kan samenhangen met eerdere ervaringen. In de begeleiding is ruimte voor deze gevoelens en verwachtingen. En ook als je je goed voelt, is de zwangerschapsbege­leiding een fijn en intiem moment waarin jullie je bewust zijn van de zwangerschap en het kindje in de buik en jullie je voorbereiden op de bevalling.

  Het kindje kan al goed voelen en het contact geeft jullie kindje een goede start in het leven. Verder leer je hoe je ruimte kunt maken voor het groeiende kindje in je buik en hoe je het kindje kunt dragen, zodat de zwangerschap voor beiden comfortabeler zal zijn. En je partner helpt je hierbij. Je leert hoe je de pijn van de bevalling kunt opvangen en optimaal je vermogen kunt inzetten. Nadat jullie kindje is geboren is er aandacht voor de baby, het geboorteverhaal en hoe het nu met jullie gaat.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply