Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Al is de rimpel nog zo snel, de Dermapen achterhaalt hem wel
  Rate this post

  Wil je een mooiere huid, zonder rimpels of andere storende ontsieringen? Dat is nu mogelijk met de Dermapen! Dit is het meest professionele systeem op het gebied van microneedling.

  Een behandeling met de Dermapen is een veilige, hygiënische en effectieve manier om voor huidverbetering te zorgen, waarbij de huid vernieuwd en verfraaid wordt, zonder dat de bovenste huidlaag beschadigd wordt.

  Met behulp van de Dermapen worden heel kleine gaatjes in de huid gemaakt, zodat het genezingsproces geactiveerd wordt. Het jonge, gezonde en stevige collageen wordt hierdoor aangemaakt. Bovendien worden een aantal actieve bestanddelen in de huid gebracht, die doordringen tot in de diepste lagen van de lederhuid, wat zorgt voor een hogere effectiviteit van de behandeling. De huid wordt dikker, soepeler, steviger en gladder. Littekens en rimpels verminderen en hyperpigmentatie vervaagt door huidvernieuwing.

  Aanpak
  Voorafgaand aan de eerste behandeling krijg je veel informatie over de behandeling en het te volgen traject. Afhankelijk van je leeftijd, huidconditie en de behandelindicatie wordt het aantal behandelingen vastgesteld. Je moet hierbij denken aan een kuur van 3 tot 6 behandelingen met tussenposes van 4 tot 12 weken.
  Er worden verder allerlei vragen gesteld over je gezondheid, om contra-indicaties uit te sluiten. Enkele redenen om (nog) geen behandeling te doen met de Dermapen, zijn ziektegevoel, koorts, actieve acne, eczeem en rosacea, koortslip, gebruik van bloedverdunners, vertraagde wondgenezing, littekens jonger dan 12 maanden, moedervlekken, ‘vreemde plekjes’ en permanente fillers.
  De huid wordt gereinigd en afhankelijk van de behandelindicatie zal er een werkstof op de huid aangebracht worden, die door de behandeling diep in de huid zal dringen. ­Hierdoor wordt de effectiviteit van de behandeling verhoogd. De pen wordt wordt met roterende bewegingen over de huid bewogen. De behandeling geeft een licht ‘scherp’ gevoel, maar is over het algemeen prima te verdragen.
  Het voordeel van de Dermapen-therapie is dat de ‘down-time’ erg kort is. Je hoeft dus niet thuis te blijven omdat je er niet ‘toonbaar’ uitziet.

  Uitstekende resultaten
  De Dermapen is zó geavanceerd, dat zelfs gevoelige en moeilijk te bereiken gebieden, zoals rond de ogen, op de lippen en op de neus, prima behandeld kunnen worden. Een paar behandelingen zijn al genoeg voor uitstekende resultaten!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply