Rate this post
 • Al is de rimpel nog zo snel, de Dermica Pen achterhaalt hem wel
  Rate this post

  Wil je een mooiere huid, zonder rimpels of andere storende ontsieringen? Dat is nu mogelijk met de Dermica Pen! Dit is het meest professionele systeem op het gebied van microneedling.

  Een behandeling met de Dermica Pen is een veilige, hygiënische en effectieve manier om voor huidverbetering te zorgen, waarbij de huid vernieuwd en verfraaid wordt, zonder dat de bovenste huidlaag beschadigd wordt.

  Met behulp van de Dermica Pen worden heel kleine gaatjes in de huid gemaakt, zodat het genezingsproces ­geactiveerd wordt. Het jonge, gezonde en stevige collageen wordt hierdoor aangemaakt. Bovendien worden een aantal actieve bestanddelen in de huid gebracht, die doordringen tot in de diepste lagen van de lederhuid, wat zorgt voor een hogere effectiviteit van de behandeling.
  De huid wordt dikker, ­soepeler, steviger en gladder. Littekens en rimpels verminderen en hyperpigmentatie vervaagt door ­huidvernieuwing. Het voordeel van deze Dermica-behandeling is dat het net zo effectief is als een laserbehandeling zonder dat je er zeer beschadigd uitziet.

  Aanpak
  Voorafgaand aan de eerste behandeling krijg je informatie over de behandeling en het te volgen traject. Afhankelijk van je leeftijd, huidconditie en de behandelindicatie wordt het aantal behandelingen vastgesteld. Je moet hierbij denken aan een kuur van 3 tot 6 behandelingen met tussenposes van 2 tot 6 weken.

  De huid wordt gereinigd en afhankelijk van de behande­lindicatie zal er een werkstof op de huid aangebracht worden, die door de behandeling diep in de huid zal dringen. Hierdoor wordt de effectiviteit van de behandeling verhoogd. De pen wordt wordt met roterende bewegingen over de huid bewogen.

  Het voordeel van de Dermica Pen-therapie is dat de ‘down-time’ erg kort is. Je hoeft dus niet thuis te blijven omdat je er niet ‘toonbaar’ uitziet.

  De Dermica Pen is zó geavanceerd, dat zelfs gevoelige en moeilijk te bereiken gebieden, zoals rond de ogen, op de lippen en op de neus, prima behandeld kunnen worden. Een paar behandelingen zijn al genoeg voor uitstekende resulaten!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply