Rate this post
 • Al klaar voor een mooie zomer?
  Rate this post

  Met de zomercollecties van Anita en Amoena weet u zeker dat u dit jaar zorgeloos van het mooie weer kunt genieten.

  De nieuwe collecties hangen vanaf nu bij ons in de winkel in Nieuwegein. Er is een ruime keuze in tankini’s, bikini’s en badpakken. Ook de nieuwe lingerie in de mooiste zomerkleuren hangt in de winkel. Dit alles zonder beugel en met een pocket voor een borstprothese. Daarnaast hebben wij ook een uitgebreide keuze in zomerse tops en nachtmode.

  Amoena Wave Seam
  Wat dacht u bijvoorbeeld van de badkleding van Amoena? Voorzien van Amoena Wave Seam, de onzichtbare ondersteuning in badkleding. Dit is een innovatieve gebogen naad op de onderbusteband, zodat u zich in en uit het water zelfverzekerd en veilig voelt.

  Anita Care voor uw individuele behoefte
  Een ander topmerk dat wij al jaren in onze collectie voeren, is natuurlijk Anita. Het Anita care-assortiment is volledig afgestemd op de individuele behoeften van vrouwen na een borstoperatie. De hoogwaardige borstprotheses, elegante prothesebeha’s en prachtige badmode staan garant voor een zorgeloos en zeker gevoel.

  Stijlvolle producten van Cyell
  Bekijk ook eens de nachtmode van Cyell en de loungewear van Nanso, verkrijgbaar in vrolijke prints en zomerse kleuren. Deze merken staan al vele jaren bekend om hun comfortabele pasvorm en zachte stoffen.

  Zwemmen na een borstoperatie
  Wist u dat er ook zwemprotheses zijn? Deze zijn gemakkelijk te plaatsen in de badmode en deze zijn tevens lichter in gewicht. Dagelijks adviseren wij in onze winkel vrouwen over de juiste soort en maat borstprothese na een operatie. Zo zijn er volledige borstprotheses en shapers. Shapers kunnen worden toegepast na een borstbesparende operatie of bij ongelijkheid van de borsten.

  Als gecertificeerd SEMH-mammacareadviseur geven wij u deskundig advies en meten de borstprothese vakkundig op. Vaak zijn de borstprotheses uit voorraad leverbaar. Maak vrijblijvend een pasafspraak.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply