Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Ben jij al klaar voor de warmere dagen?

  Een mooie huid is een huid die straalt! En je kunt er veel aan doen om daarvoor te zorgen. Mogelijk heb je te maken met rimpels, littekens of cellulite. Zou het niet mooi zijn als je die in korte tijd kunt aanpakken, zodat je op de komende warme en zonnige dagen je huid niet meer hoeft te bedekken?

  Er is nu een niet-chirurgische en pijnloze oplossing voor je! De revolutionaire Venus Legacy behandelingen maken gebruik van radio-frequentie, magnetische pulstherapie en Vari Pulse technologie. Zo worden alle aandachts-gebieden, zowel het gezicht als het lichaam, aangepakt met één behandelmethode.

  Huidversteviging
  Multipolaire radiofrequentie en magnetische pulsen worden afgegeven aan de huid. Dat gebeurt met een  applicator, in een patroon van intense en gelijkmatige warmte. Dit zorgt ervoor dat het collageen zich verbindt  en samentrekt. De fibroblasten, de belangrijkste cellen van het bindweefsel, breiden zich uit. Nieuwe bloedvaten worden aangemaakt en zorgt voor lipolyse: vetverbranding.

  Het aantal benodigde behandelingen varieert per persoon en wordt altijd meegenomen in het behandelplan.  Meestal zijn er voor het gezicht 6 tot 8 en voor het lichaam 10 tot 12 behandelingen nodig. De resultaten zijn dan optimaal én blijvend.

  Icoone
  Een andere behandeling is die met de Icoone. Met dit massageapparaat wordt een intensieve en niet-invasieve mechanische massage van het bindweefsel gegeven. Door middel van geavanceerde technologie met rollers die inwaartse, uitwaartse, voorwaartse en achterwaartse rolbewegingen maken, wordt iedere millimeter van de  huid gestimuleerd.

  Met de Icoone kan het hele lichaam behandeld worden; zelfs de meest delicate behandelgebieden zoals de oogleden, de binnenkant van de benen en armen, de hals en het decolleté.

  Iedere behandeling wordt op maat gedaan, perfect afgestemd op jouw wensen en gericht op een optimaal resultaat. Het benodigde aantal behandelingen varieert per persoon en is afhankelijk van de huidconditie. Na de eerste behandeling ziet én voel je direct resultaat!

  Oedeem
  De Icoone kan ook ingezet worden voor sommige  medische doeleinden, zoals wanneer je last hebt van oedeem. De behandeling verhoogt namelijk de zuurstoftoevoer naar het bindweefsel en het stimuleert fibroblasten en de bloedcirculatie, zodat het de genezing van vasculaire en lymfeaandoeningen zoals oedeem en lymf-oedeem bevordert. Ook kunnen er mooie resultaten geboekt worden met de behandeling van littekens  en brandwondenplekken.

  Al 15 jaar specialist

  Body & Vital Medispa is al 15 jaar dé specialist  voor alles wat jouw huid nodig heeft.  ‘Healthy skin, happy me!’ Aan de hand van een huidanalyse én jouw wensen maakt een huid-specialiste een behandelplan op maat. De deskundige huidspecialistes weten precies welke stappen genomen moeten worden om het gewenste resultaat te bereiken. In de schoonheidssalon wordt een aantal specialistische en intensieve behandelingen gegeven om de huid te verbeteren, zoals microdermabrasie, microneedling, dieptepeelings, huidverstrakking en huidverbeterende massages.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply