Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Al meer dan 30 jaar de nieuwste trends
  Rate this post

  We bestaan al sinds 1983 en wij werken met een professioneel team. Een goede sfeer en gezelligheid staan voorop. Een goede prijs-kwaliteitverhouding is daar ook heel belangrijk bij. Uiteraard staat de klant centraal. We luisteren goed en denken mee.

  Bruiden
  Wij zijn er ook voor bruiden! Onze visagiste kan ervoor zorgen dat de bruid op de mooiste dag er op haar mooist uitziet. Opsteekkapsels kunnen ook in de salon gedaan worden.

  Keune en So Pure
  We gebruiken in onze salon producten en kleuringen van Keune. Keune staat voor elegantie, creativiteit en actualiteit, en biedt haarverzorging met de Care-lijn. Deze lijn biedt mogelijkheden voor alle haartypen en hoofdhuid­problemen. Verder heeft Keune producten voor styling (Design Line Styling), haarkleuring (Keune Color / Tinta color) en omvorming (Keratine). Een complete lijn dus, waarvan de producten gemakkelijk te combineren zijn. Ook werken we met So Pure, onze natuurlijn, waarvan we ook de hele lijn hebben, zowel de styling als kleuringen.

  Great Lengths
  Voor de haarverlengingen gebruiken we producten van Great Lengths. Great Lengths is marktleider en toonaangevend in haarverlenging en volumevergroting en wordt gebruikt door de beste kappers van de wereld. Lang haar komt voor iedereen binnen handbereik!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply