4/4 - (1 stemmen)
 • Ben jij al zomerklaar? Gebruik de checklist!
  4/4 - (1 stemmen)

  We hebben alweer een paar hele mooie dagen gehad en waarschijnlijk ben je in gedachten al bezig met de aankomende vakantie; een leuke tijd om naar uit te kijken en die je ook zo hebt verdiend. Maar dit kan ook nog een heel drukke periode zijn: alles nog afwerken op het werk, de laatste schooldagen voor de kinderen en de ‘niet vergeten’-lijstjes voor de vakantie. Maar vergeet je jezelf niet?

  Hoe lekker is het dat, als je straks vakantie hebt, jij zelf ook al helemaal klaar bent voor de vakantie! Niet meer stuntelig doen met ontharen in de campingdouches, niet meer je nagels lakken met 30 graden of erachter komen dat je voeten nog ruwe, droge eeltplekken hebben. Dat je na het zwemmen nog steeds nette wenkbrauwen hebt en een huid die bestand is tegen die felle zon en niet overal direct trekkerig en gevoelig op reageert.
  Het zou je een hoop tijd en rust geven als jij zelf al helemaal zomerklaar bent.

  Wij hebben een checklist voor je gemaakt:
  ✔ Voeten zomerklaar maken
  Je nagels weer mooi in vorm en gelakt, je voeten zacht en eeltvrij.

  ✔ Waxstrippenkaart halen
  Hoe gemakkelijk kun je het jezelf maken: de hele zomer haarvrij!

  ✔ Summer Facial treatment inboeken
  Met de kracht en effectiviteit van de heilzame werking van zuiver Zwitsers thermaalwater bereiken wij de ultieme hydratatie voor meer weerstand en veerkracht van jouw huid.

  ✔ De juiste zonbescherming gebruiken
  Van binnenuit met hoge dosering anti-oxidanten en omega 3 vetzuren om ‘onbeschermd’ toch de belangrijke vitamine D3 op te bouwen, en het werkt preventief tegen zonne-allergie. Van buitenaf bij meer zonkracht of kans op snelle huidverbranding en pigmentatie.

  ✔ Verstevigende cellulitemassage inplannen
  Onze stevige en diepe massagetechniek voor een mooiere en strakkere huid en het gegarandeerd verliezen van centimeters in omvang.

  ✔ Wenkbrauwen laten verven
  Wij gebruiken een nieuwe techniek waardoor de kleuren van de wenkbrauwen langer en mooier blijven zitten. Natuurlijk kunnen we ze ook direct modelleren en je wimpers verven.

  En met het zomerseizoen voor de deur kan de behoefte van je huid ook veranderen. Wil jij ook weten hoe jij je huid in een topconditie kunt krijgen? Wij nodigen je hierbij uit voor een vrijblijvend en gratis huidanalyse met onze skin analyzer en je komt erachter wat je huid daadwerkelijk nodig heeft.

  Kijk op www.salonhanneke.nl voor alle acties en plan je afspraak direct online in. Hulp nodig bij het inplannen of nog vragen? Bel ons op 050-3061292

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply