Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • All eyes on you
  Rate this post

  Naarmate we ouder worden verliest de huid van de oogleden haar elasticiteit. Doordat het onderhuidse bindweefsel verslapt, wordt het vetweefsel naar voren geduwd. Hierdoor ontstaat een overschot aan huid dat leidt tot een vermoeide en oud uitziende blik. Dit kan er ook voor zorgen dat er een zwaar gevoel rust op de ogen of dat er hoofdpijn ontstaat. Ook kun je last hebben van wallen die veroorzaakt zijn door vochtophoping of verzakking van het vet rondom de ogen.

  Bij een vermoeide en oud uitziende blik kan een bovenooglidcorrectie een uitkomst zijn. Tegen wallen kan een onderooglidcorrectie een oplossing zijn. Een ooglidcorrectie is een korte ingreep waardoor je snel van je klachten af bent. Wil je een jong en stralend uiterlijk of er elk minuut van de dag verzorgd uitzien? Tegenwoordig bepaal jij dat zelf!

  Bovenooglidcorrectie
  Voordat de behandeling start, worden je oogleden schoongemaakt. Vervolgens zal de arts lijntjes tekenen op de plekken waar de huid verwijderd zal worden. De snijlijntjes worden in de plooi van het oog getekend, dit zorgt voor zo min mogelijk littekens. De behandeling vindt plaats onder plaatselijke verdoving. De verdoving zorgt ervoor dat je niets van de behandeling voelt. Zodra de verdoving goed werkt, wordt met een elektronisch mes het overschot aan spier, huid en eventueel vetweefsel verwijderd. Vervolgens wordt de huid gehecht. Na de behandeling mag je 24 uur niet rijden. Daarnaast wordt het dragen van make-up afgeraden totdat de hechtingen zijn verwijderd. Een ooglidcorrectie duurt tussen de 45 en 60 minuten.

  Onderooglidcorrectie
  Voordat je de behandeling ondergaat, wordt de huid onder de ogen schoongemaakt. Een onderooglidcorrectie vindt plaats onder plaatselijke verdoving. Hierdoor voel je vrijwel niets van de behandeling. De snijlijnen zitten in de onderste wimperrand. Hierdoor worden de littekens zoveel mogelijk beperkt. Overtollig vet en huid wordt weggesneden en de huid wordt dichtgehecht aan de wimperrand.

  Langdurig resultaat
  De hechtingen van een boven- of onderooglidcorrectie worden één week na de behandeling in de kliniek verwijderd. Nadat de hechtingen zijn verwijderd kun je weer make-up dragen. Het is mogelijk dat er eventueel complicaties optreden zoals roodheid, zwelling en het moeilijk kunnen openen en sluiten van de ogen. Deze trekken binnen enkele dagen tot maximaal enkele weken weg. Het resultaat van een boven- of onderooglidcorrectie is langdurig zichtbaar.

  Liever niet snijden?
  Bij Medica Estetica bieden wij naast de chirurgische ooglidcorrectie ook een mogelijkheid om het probleem op te lossen zonder te snijden! Door gebruik te maken van behandelmethodes als Ultherapy en/of Plasmage bereiken wij heel mooie resultaten, en dit zonder prikken of snijden en zonder littekens.

  Plan een vrijblijvend consult in één van onze vestigingen en bespreek de mogelijkheden met onze specialisten.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply