Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • All eyes on you

  Bij het ouder worden verliest de huid van de oogleden haar elasticiteit. Doordat het onderhuidse bindweefsel verslapt, wordt het vetweefsel naar voren geduwd. Hierdoor ontstaat een overschot aan huid dat leidt tot een vermoeide en oud uitziende blik. Dit kan er ook voor zorgen dat er een zwaar gevoel rust op de ogen of dat er hoofdpijn ontstaat.

  Bij een vermoeide en oud uitziende blik kan een bovenooglidcorrectie een uitkomst zijn. Een ooglidcorrectie is een korte ingreep waardoor je snel van je klachten af bent. Het is een kleine ingreep met een groot resultaat. Wil je een jong en stralend uiterlijk of er elk minuut van de dag verzorgd uitzien? Tegenwoordig bepaal jij dat zelf!

  Veel ervaring
  Voor deze behandeling werkt ANJA MARRA | HUIDZORG samen met huisarts Mark van Bracht, die veel ervaring heeft in het uitvoeren van ooglidcorrecties. Hij voert deze ingreep uit in het Gezondheidscentrum te Drachten.
  Anja is gecertificeerd en geregistreerd via de branche­organisatie ANBOS en heeft een AGB-code.

  Ben je geïnteresseerd geraakt? Maak dan een vrijblijvende en informele afspraak, waarbij Anja jouw huid kan bekijken en eerlijk advies kan geven, zonder dat je direct aan een behandeling vastzit.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply