Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Alle 20 mooi!
  Rate this post

  Je nagels hebben de natuurlijke functie om de zenuwuiteinden in de toppen van je vingers en tenen te beschermen. Jij bent waarschijnlijk helemaal niet met die functie bezig, want jij verdiept je liever in zomerse kleurtjes op je nagels! Want wat is er vrouwelijk dan verzorgde en gehydrateerde handen en voeten met mooi gevormde nagels en een prachtige nagellak.

  Vrouwelijke handen
  Handen zijn altijd in beeld, dus is het belangrijk dat ze er verzorgd uitzien. Een manicurebehandeling bestaat uit nagels vijlen, een handbadje, verzorging nagelriemen, scrub, handcrème en een korte massage. Desgewenst worden je nagels mooi gelakt in een kleurtje naar keuze.

  Nette voetjes
  Verzorgde voeten zijn het hele jaar door fijn, maar in het bijzonder in de zomer. Je draagt dan open schoentjes en dan is het wel zo prettig als je voeten er netjes en verzorgd uitzien. Dus weg met droge hielen, vergeelde nagels en likdoorns! Bij Schoonheidssalon Zacht kun je kiezen uit verschillende pedicurebehandelingen, zoals een standaard pedicurebehandeling. Ook kun je voor extra vertroeteling gaan en kiezen voor een spa pedicure die bestaat uit het knippen van de nagels, verzorging van de nagelriemen, een voetscrub, -masker en -massage en desgewenst nagellak.

  14 dagen mooi met Shellac
  De Shellac van CND is een nagellak die de nagels verstevigt en ze een mooie glans geeft. Bovendien is het in talloze kleuren verkrijgbaar, dus er zit altijd een tussen die bij jou past. De lak blijft 14 dagen mooi en is goed bestand tegen dagelijkse handelingen, zoals douchen en afwassen.

  Perfectie en enthousiasme
  Bij Schoonheidssalon Zacht kun je terecht voor het laten behandelen van je voeten en handen door schoonheidsspecialiste Dominique Laan, maar ook voor gezichtsbehandelingen, massages, wimper­extensions, henna brows en harsbehandelingen. Zij is een enthousiaste schoonheidsspecialiste die kwaliteit en een ontspannen behandeling heel belangrijk vindt en er alles aan doet om ervoor te zorgen dat jij met een tevreden gevoel de salon verlaat.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply