Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Alle puzzelstukjes op hun plek

  Voelt jouw leven aan als een zoektocht? Dan ben je zeker niet de enige die hiermee kampt. Veel mensen in deze hectische maatschappij voelen ­onbalans en hebben moeite om hun levensvragen te ­beantwoorden. Die zoektocht kan heel boeiend zijn, maar een zoektocht heeft als kenmerk dat die eindigt. Wat doe je als dat einde maar niet in zicht komt?

  De drukte van ons bestaan, een gebrek aan de juiste kennis en soms onwetendheid zorgen ervoor dat jouw zoektocht nog het meeste lijkt op een eindeloze weg. Daar kun je behoorlijk moedeloos van worden. HOEZO? Kan je helpen met het vinden van het juiste pad door de diepere oorzaken te ontdekken, waar te nemen, te voelen en te ervaren. Pas dan kun je een stap voorwaarts maken. Om jouw innerlijke balans terug te vinden, is het belangrijk dat jouw passies, jouw ‘levensdrijfveren’ terugvindt.

  Werken aan balans
  Bij HOEZO? worden vitaliteit, een gezonde leefstijl en balans gecombineerd in één behandeling. Je wordt begeleid op het fysieke vlak, waar de kenmerken van ongemak en disbalans vaak als eerste te zien zijn. Hierbij kun je denken aan voeding, beweging, ontspanning en gewichtsbeheersing. Maar je wordt ook begeleid op het mentale, sociaal-emotionele vlak en op het gebied van zingeving en persoonlijk leiderschap. Alle aspecten worden dus aangepakt en daarmee kom je uiteindelijk weer in balans.

  Wat kun je na het traject?
  • Je kunt zelfstandig aan de slag. om je leefstijl te vormgeven zodat je weer in balans komt én blijft.
  • Je krijgt technieken en instrumenten die je ­zelfstandig en effectief in je leven kunt toepassen.
  • Je weet hoe je jezelf kunt stimuleren, uitdagen en inspireren.
  • Je weet beter wie je bent, wat je wilt en wat je kunt.
  • Je raakt in staat om prioriteiten en doelen te stellen en om deze waar te maken.

  Over HOEZO? ­Leefstijlcoaching & training
  Sjaak Muller is de drijvende kracht achter het bedrijf. ‘Het is mijn roeping om mensen weer in hun kracht te zetten, zodat ze blij, gezond en vitaal in het leven komen te staan. Sjaak is opgeleid als trainer en coach en heeft ruime ervaring in zowel het bedrijfsleven als met individuele cliënten.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply