Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Alle seizoenen een zomerlijf!
  Rate this post

  Na een zonovergoten zomervakantie bekijk je je eigen spiegelbeeld. Naast een zongebruinde tint en een magneet voor op de koelkast heb je nog een souvenir meegenomen: wat extra vet op je buik, benen en billen. Nu je je lijf niet meer hoeft te hullen in zwempakken en bikini’s, betekent dat natuurlijk niet dat je geen strak en slank figuur meer wilt! Enne, een jeugdige uitstraling met minder rimpeltjes en lijntjes: dat ook graag!

  Hoogste tijd om kennis te maken met het nieuwste op het gebied van figuurverbetering: de Pascaud Contour! Dit is dé methode om binnen no-time weer een strak en slank figuur te krijgen zonder ongewenste vetrandjes, en een bijbehorende stevige en gladde huid zonder putjes of deukjes. Huidverbeteringsspecialiste Jessica van LUUX by D’Opknapperie vertelt: ‘Het ‘geheim’ van de methode zit ‘m de verschillende technologieën, die gecombineerd worden in één behandelingssessie. Eén daarvan is bijvoorbeeld ‘vacussage’. Deze techniek zorgt ervoor dat cellulite en plaatselijke vetophopingen verdwijnen. Ook wordt er gebruik gemaakt van radiofrequentie. Deze techniek zorgt ervoor dat de aanmaak van collageen een boost krijgt, en dat je huid steviger wordt. Het resultaat van de totale behandeling is dat je figuur aanzienlijk strakker en egaler wordt, én dat je af bent van je ongewenste vetophopingen en andere oneffenheden.

  Ook voor je gezicht!
  Je herkent het misschien wel. Als je een lachende, boze of verdrietige blik trekt, duiken er lijntjes rond je ogen op. Ook stoor je je aan die lijntjes bij je mondhoeken die de laatste jaren ineens een stuk meer aanwezig lijken te zijn. En die verslapte kin en die hangende wangen; die stonden óók al niet op je verlanglijstje. Helaas: een ritje in de tijdmachine is niet mogelijk. Maar gelukkig zijn er wél allerlei behandelingen om deze lijntjes, rimpels en andere tekenen van huidveroudering effectief aan te pakken. Pascaud Contour is namelijk óók toe te passen voor het gelaat! In een behandeling van zestig minuten is het mogelijk om je huid een boost te geven, zodat deze weer heerlijk strak en stevig wordt. Na het aanbrengen van verzorgende producten (zoals de Tightening Gel) wordt de behandeling uitgevoerd. Het resultaat? Een stralend gelaat dat er weer heerlijk strak, fris en jeugdig uitziet, en een huid zo zacht als een perzik.

  Tip van Jessica!
  Jessica weet: ‘Een andere effectieve manier van figuurverbetering is cryolipolyse. Hierbij worden de vetcellen afgebroken door deze langdurig bloot te stellen aan kou. Hierdoor kristalliseren de vetcellen die je met sporten niet kunt bestrijden. Je lichaam voert ze vervolgens op een natuurlijke manier af. Door het verminderen van het aantal vetcellen worden de vetophopingen van je lijf aanzienlijk minder. En nog mooier: als je een normaal en gezond eet- en beweegpatroon hanteert, komen de vetcellen ook niet meer terug. Je bent dus definitief van dat buikje of die lovehandles af!’

  Dé plek voor jou!
  Ben je toe aan een welverdiend moment van ultieme ontspanning? En wil je tegelijkertijd je haar en huid in de watten laten leggen, of je figuur een flinke boost geven? LUUX By D’Opknapperie is dé plek waar expertise, vakmanschap en liefde voor huid en haar samenkomen. Hier ben je op de juiste plek voor figuurverbetering met cryolipolyse en Pascaud Contour. Maar ook voor de beste kappersbehandelingen, heerlijke beautybehandelingen.en nog veel meer! Gun het jezelf; je bent het waard!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply