fbpx
Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Alleen het beste voor jouw huid

  De huid is het kostbare omhulsel van je lichaam. Maar dat niet alleen: het is de eerste verdedigingslinie tegen schadelijke invloeden vanuit je omgeving. Daarom is het ontzettend belangrijk om je huid goed te verzorgen en haar te koesteren. Doe dit in samenwerking met de huidtherapeut, want zij kan jouw huid onderzoeken en een persoonlijk behandelplan opstellen. Een mooie huid begint met een gezonde huid!

  Cosmeceuticals

  De huidtherapeuten van Derma Kliniek werken met de hoogwaardige producten van IMAGE Skincare. Deze cosmedische producten worden ontwikkeld door artsen, dermatologen en huidspecialisten. Cosmeceuticals zijn een combinatie van cosmetica en farmaceutica. Cosmetica bereiken alleen de bovenste huidlaag en werken oppervlakkig. De producten van IMAGE Skincare bereiken een dieper niveau in de huid; de levende huidlaag. Met IMAGE Skincare kunnen specifieke huidproblemen zoals rosacea, acne, pigment en huidveroudering effectief worden behandeld. Op deze manier blijft je huid gezond en wordt het verouderingsproces vertraagd.

  Superstoffen

  Peelings zijn vaak een onderdeel van een huidverbeterende behandeling, en daar is een goede reden voor. Peelings zijn namelijk doeltreffend in het aanpakken van huidproblemen waardoor jouw huid weer gaat stralen van gezondheid. Een peeling stimuleert de celdeling van de huid en daardoor verbetert de huidstructuur. Oneffenheden en kleurverschillen in de huid worden minder zichtbaar. Ook wordt er nieuw collageen aangemaakt en dat is goed nieuws, want collageen is een superstof die jouw huid elastisch en strak houdt. De peelings van IMAGE Skincare zijn effectief, bevatten hoogwaardige werkstoffen en worden door een huidexpert uitgevoerd. Zo weet je zeker dat de behandeling goed gebeurt en je het maximale resultaat behaalt.

  Aanschaf na advies

  De producten van IMAGE Skincare zijn niet verkrijgbaar bij de drogist of de parfumerie. Ze worden alleen gebruikt en verkocht door huidtherapeuten omdat die als IMAGE Skincare specialist een gedegen advies en behandeling kunnen bieden. Zo weet je precies welke producten het beste bij jouw huidsoort of -probleem passen en haal je het allermeest uit de werking van de producten. Op basis van dit advies kun je de producten van IMAGE Skincare aanschaffen via de webshop van Derma Kliniek: shop.dermakliniek.nu

  De peelings van IMAGE Skincare kunnen worden ingezet bij:

  ⎫ doffe, grauwe huid

  ⎫ acne

  ⎫ rosacea

  ⎫ huidveroudering, zoals fijne lijntjes en rimpels

  ⎫ huidbeschadiging

  ⎫ pigmentvlekken

  ⎫ onrustige huid

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply