Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Alleen diëten werkt niet, je leefstijl veranderen wel!
  Rate this post

  Is jouw goede voornemen voor 2017 dat je een goed en gezond lichaam krijgt? Dan ben je niet de enige… Heb je ook de motivatie om daar iets voor te doen? Een goed lichaam is voor íédereen bereikbaar, mits jij gemotiveerd bent. Je volledig inzetten: dát is jouw motto voor 2017!

  We zitten alweer een tijdje in het nieuwe jaar… Ben je nog steeds zo goed bezig als je van plan was? Of kom je er zo langzamerhand achter dat je toch weer liever thuis voor de buis hangt dan werken aan jezelf? Geen nood: het is niet te laat. Om je weer vrolijk te voelen en met trots naar jezelf in de spiegel te kunnen kijken, heb jij motivatie nodig én de juiste begeleiding. Die vind je niet in een doorsnee sportschool, maar wel met een Personal Trainer.

  Werken aan jouw doelen
  Door middel van 1-op-1-trainingen werk je samen met je personal trainer hard aan jouw doelen. Deze kunnen heel uiteenlopend zijn: van afvallen, meer kracht of fitter worden tot gewoon een stok achter de deur hebben. Samen werken we aan een trainingsplan in combinatie met voeding. BodyChange streeft ernaar dat je tevreden bent met de resultaten en dat je de trainingen leuk zult blijven vinden.

  Échte resultaten
  Body Change Personal Training staat voor échte resultaten. Dus om je alvast uit je dromen te helpen: verwacht geen ‘quick fix’, wonderpil of wonderoefening. Wat je wel mag verwachten is maatwerk van je trainer, 100% aandacht voor jou als klant en uiteindelijk blijvende resultaten. Iedereen is anders en daarom wordt er samen met de trainer een persoonlijk plan gemaakt. Tijdens de eerste afspraak worden de trainingsdoelen bepaald en doen we een aantal testen, om het beginpunt te bepalen. De trainer bekijkt hoe je lichaam nu beweegt en wat er mogelijk is. Ook wordt er samen met de trainer gekeken naar voeding. Is die momenteel in balans of kunnen daar wat aanpassingen in gemaakt worden? Uiteindelijk is het belangrijk dat het lichaam voldoende rust krijgt, gezonde voeding binnenkrijgt en vaak genoeg beweegt. Alleen zó kunnen we optimaal resultaat behalen!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply