Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Alleen het beste is goed genoeg
  Rate this post

  Kinderopvang bij onze kinderdagverblijven is veel meer dan neuzen afvegen en luiers verschonen. Goede kinderopvang draagt positief bij aan de ontwikkeling van kinderen. Daar zijn de pedagogisch medewerkers zich zeer bewust van. In de eerste paar jaren wordt bij jonge kinderen de basis gelegd voor gezond opgroeien naar sociale volwassenen.

  Bij Vlietkinderen zorgen we ervoor dat kinderen ‘gezien worden’ en dat zij de kans krijgen om in hun eigen tempo zoveel mogelijk te ervaren, te beleven en zich optimaal kunnen ontwikkelen. Dit doen we bij onze kinderdagverblijven onder andere door een uitgebalanceerd activiteitenaanbod. Voor de allerkleinsten is er bijvoorbeeld babymassage, voor de dreumesen is er muziekbeleving met zang, verhaaltjes en handpoppen en voor de peuters is er peuteryoga. Natuurlijk is er volop creatief aanbod, zingen we, vertellen we verhalen en zijn we veel buiten. Er wordt gewerkt met ontwikkelingstimulerende programma’s zoals Piramide en Uk en Puk.

  Nieuw
  Sinds kort werkt Vlietkinderen bij verschillende locaties op de peutergroepen met EarlyBird. Dit is een Engelstalig programma waar kinderen zo’n 15 à 20 minuten per dag spelenderwijs kennismaken met de Engelse taal.
  Vanzelfsprekend zijn onze pedagogisch medewerkers goed opgeleid en extra getraind in de speciale programma’s waarmee wij werken. Tenslotte is alleen het beste goed genoeg als het gaat om de opvang van je kind bij Vlietkinderen.

  Meer weten? Neem gerust contact met ons op, bezoek onze website of maak een afspraak voor een vrijblijvende rondleiding. Je bent van harte welkom!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply