Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Alleen het beste voor jouw haar

  Voor veel vrouwen is hun haar een belangrijk deel van hun uiterlijk en hun identiteit. Je maakt bewuste keuzes over je haar en besteedt er dagelijks tijd aan.

  Koffijberg Hairdressers versterkt je persoonlijkheid op een krachtige manier. Zonder poespas creëren de kappers een natuurlijk kapsel dat je uitstraling versterkt. Jouw natuurlijke haarstructuur is in de kapsalon het uitgangspunt voor het kiezen van een goede coupe. Daarnaast adviseren de kappers je graag over het camoufleren van de eerste grijze haren of het aanbrengen van natuurlijke kleuraccenten, als je dat wilt.

  Highlights
  Het plaatsen van highlights is een van de specialiteiten van Koffijberg Hairdressers, en dan vooral het creëren van natuurlijke highlights. Wat dat zijn? Bij de meeste mensen was vroeger, als kind, de natuurlijke haarkleur een stuk lichter. Ook de zon hielp daaraan mee. In de zomer licht je haar namelijk op door de zonnestralen en in de winter ontstaat er dan een natuurlijke uitgroei. Dat is nu vaak precies naar waar we naar terugverlangen: het mooie, natuurlijk opgelichte haar dat je uitstraling zachter maakt; maar als je wat ouder bent wél verfijnd, natuurlijk en zacht, alsof de zon het gedaan heeft. Dan komt het aan op techniek en natuurlijk ook de keuze van het product. Daar komt de expertise van Koffijberg Hairdressers om de hoek kijken. De kappers bekijken samen met jou hoe je jouw natuurlijke haar wat meer kunt ‘verlichten’. Naast highlights kun je ook kiezen voor een behandeling met lowlights, met juist donkere accenten.

  Shining Grey
  Koffijberg Hairdressers creëert continu ‘persoonlijke plannen’ die aansluiten bij de wens van de klant, zoals Color Style Identity, Personal Style Identity en Shining Grey. Laatstgenoemde is een uniek concept, ontwikkeld door Kimm Koffijberg, voor vrouwen met gekleurd haar die op een mooie manier hun grijze haar willen laten uitgroeien. Shining Grey verloopt via een subtiel persoonlijk stappenplan en duurt ongeveer een jaar. Elke 3 of 4 maanden plaatsen de kappers op een uitgekiende manier low- en highlights, om zo het grijze en gekleurde haar steeds meer te blenden. Jij en je omgeving wennen zo geleidelijk aan je nieuwe grijze haarkleur, terwijl de kappers de kwaliteit en de kleur van het haar goed bewaken. Na een jaar heb je een sprankelende grijze en eigentijdse look!

  Bel gerust als je meer wilt weten of loop even binnen in de Rivierenbuurt. Een vraag via de website stellen of direct een afspraak maken kan natuurlijk ook.

  Kérastase Fusio-Dose
  Zelfs wie het haar uitstekend verzorgt, heeft weleens een boost nodig. Stress, styling en omgevingsfactoren kunnen het haar geleidelijk verzwakken, waardoor het er droog en dof uitziet en niet meer valt zoals jij het graag wilt. Als dit het geval is, is er een snelle en gemakkelijke oplossing, exclusief bij Koffijberg Hairdressers: Kérastase Fusio-Dose. Het is een systeem van geconcentreerde formules en boosters die jouw stylist kan personaliseren voor zacht, glanzend en gezond haar.

  Er zijn meer dan 42 verschillende combinaties mogelijk om dofheid, haarbreuk, kleurbehoud en voeding te behandelen. De Concentré zorgt voor de primaire haarbehoefte en de booster zorgt voor de secundaire behoefte, waardoor je het beste hebt van twee werelden. Het haar is zichtbaar gezonder, glanzender en sterker. In slechts 5 minuten is jouw haar weer gezond en glanzend!

  Kérastase Blond Absolu
  Iedere blondine weet dat goede verzorging van het haar heel belangrijk is. Sinds 2019 heeft Kérastase een exclusieve blondlijn: Blond Absolu, voor alle soorten en tinten blond.
  Blond Absolu is de eerste, ultraviolette verzorging voor ontkleurd haar van Kérastase. De lijn komt de meest essentiële verzorgingsbehoeften tegemoet in een gamma op maat, namelijk de verzorging van de vezels en het behouden van perfecte toon. De haarvezel wordt perfect gehydrateerd en hersteld door het hyaluronzuur en edelweiss in de Blond Absolu formule. De lijn bevat verschillende shampoo’s, verzorgers en leave-ins, perfect voor de verschillende haarbehoeftes die blondines hebben. Kortom: er is een routine op maat voor iedere blondine!

  Over Kimm Koffijberg
  Kimm Koffijberg (1978) is de trotse dochter van Richard Koffijberg, wiens werk ze al als klein meisje bewonderde. Maar haar grootste drijfveer om – ook – kapper te worden is de omgang met mensen. Sinds ze in 1996 van de kappersacademie kwam, werkt ze in de familiesalon, en op haar 21ste werd ze medevennoot van het bedrijf van haar vader. Ze volgde een managementopleiding en nam in 2009 samen met haar man en zakenpartner de salon over. Ze won de Coiffure Awards in 2013, deed redactionele producties voor tijdschriften en geeft als Color Consultant van L’Oréal Professionnel graag haar professionele mening.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply