Rate this post
 • Alles voor dier, tuin en huis
  Rate this post

  Je wilt natuurlijk het beste voor jouw huis en je ­geliefde huisdier. Dan ga je naar een speciaalzaak die de juiste producten heeft.

  Sinds 2 maart 2016 is Delft een nieuw tuin- en dierencentrum rijker. Toen opende Ranzijn tuin & dier zijn 12e vestiging, waarbij ook een volledige dierenkliniek beschikbaar kwam.
  Ranzijn tuin & dier is van oorsprong een Noord-Hollands ­familiebedrijf. Gestaag breidt de keten zich uit over Nederland met nieuwe vestigingen in Delft en Nieuw-Vennep. Het succes zit in de winkelformule. Naast een uitgebreid aanbod van planten en tuinbenodigdheden is er van alles te krijgen voor huisdieren en kunnen deze (preventieve) zorg krijgen bij Ranzijn Dierenarts. De tuin- en dierbenodigdheden zijn aantrekkelijk geprijsd.

  Ranzijn tuin & dier is een speciaalzaak voor dier, tuin en huis. Het is een tuincentrum en dierenwinkel ineen. Er zijn producten te koop voor het aanleggen en onderhouden van tuinen en balkons, maar ook producten voor in het huis. Daarbij worden artikelen aangeboden van bekende merken, maar ook minder bekende voordelige producten zijn in de schappen te vinden. De dierenwinkel verkoopt verzorgings- en gezondheidsproducten voor hond, kat, knaagdier, vis, reptiel, paard en vee. De winkels hebben een logische indeling, waarbij ‘verplichte looproutes’ uit den boze zijn.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply