Rate this post
 • Alles voor huid & haar onder één dak
  Rate this post

  Het is alweer een maand na de opening van de vernieuwde haarsalon en we staan met veel plezier voor je klaar op de Handwerkerszijde. Heb je al even om het hoekje gekeken bij de gerestylde Haarsalon?

  In het weekend van de verbouwing hebben we veel werk verricht waar we erg trots op zijn. Zowel de binnen- als de buitenkant heeft een nieuwe, frisse uitstraling gekregen. Zo zijn wij erg blij met Susan Skin and More, die ons team compleet maakt: alles voor huid en haar onder één dak.

  Vertrouwde gezichten
  Susan heeft sinds 2005 haar eigen bedrijf als gediplomeerde schoonheidsspecialiste en pedicure, met diabetische en reumatische aantekening. Met meer dan 10 jaar ervaring kan zij je als klant op het gebied van huidverzorging en huidverbetering een legio aan behandelingen bieden met het beste resultaat. De trendy kapster Lindy is een echte Drachtster. Zij luistert en helpt je graag, zodat je tevreden weer naar huis gaat. Met 11 jaar ervaring streeft ze ernaar om altijd op de hoogte te zijn van de laatste trends, ontwikkelingen en technieken in het kappersvak. Haar doel is om samen met jou het perfecte kapsel te vinden dat past bij jouw haar, gezicht en levensstijl. In de haarsalon zullen Susan en Lindy proberen jouw totaalplaatje van top tot teen te realiseren!
  Allround kapster Jannie uit Opende is altijd op de hoogte van de nieuwste trends op haargebied. Met 13 jaar ervaring vindt ze het erg belangrijk om te weten wat een klant verwacht van een nieuw kapsel en geeft ze graag advies om samen met jou een mooi kapsel te creëren dat bij jouw huid, haar en gezichtsvorm past.

  Acties
  Toen wij onze eerste actieflyer hadden verspreid, hebben veel mensen hier gebruik van gemaakt. Wij vinden dit zó fijn, dat we in april en mei een nieuwe actie promoten: gratis highlights (maximaal 10) bij een kleuring!
  Ook nemen wij graag de tijd voor je kinderen. Kinderen van 0 tot en met 4 jaar knippen wij voor € 8,- en kinderen van 5 tot en met 12 jaar voor € 12,-. Meer informatie over ­prijzen kun je vinden op www.haarsalondrachten.nl.Ook kun je zelf een afspraak inplannen via internet. Ga naar www.1kapper.nl en maak een afspraak wanneer het jou uitkomt!

  Ben je benieuwd of wil je gebruik maken van de actie? Je kunt altijd binnenlopen voor een kopje koffie of een afspraak!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply