Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Alles voor je interieur, op 1 plek!

  Het is voorjaar! Tijd om je huis eens flink onder handen te nemen. En daarmee bedoelen we niet alleen schoonmaken, maar ook kijken of je huis wel wat nieuwe meubels en accessoires kan gebruiken… Wat is er dan idealer dan een plek waar je alles voor de inrichting van je huis kunt vinden! Allemaal mooie spulletjes onder één dak, zodat je in één keer je hele interieur bij elkaar shopt. De winkel is premium dealer van BePureHome, maar ook van merken als Zuiver, Dutch Bone, WOOOD, Zusss, CP Collections en nog heel veel meer. Deze merken zijn ook te koop via de webshop van WOONDOCK.

  WOONDOCK is een shop-in-shopconcept met op maar liefst 8000 vierkante meter 150 docks, waarin allerlei groothandelaren en fabrikanten op het gebied van meubels en woonaccessoires een plek hebben. Je vindt er alles van banken, stoelen, kasten en tafels tot kussens, lampen, serviesgoed en klokken. Er is voor iedereen wel wat leuks!

  Inspiratie
  WOONDOCK vernieuwt de etalages en stijlkamers van de winkel geregeld, zodat je je kunt laten inspireren voor jouw eigen huis. Daarnaast worden er elke week weer nieuwe artikelen aangeleverd. Zo zijn nu de nieuwe voorjaarscollecties van van BePureHome, Zusss en Zuiver verkrijgbaar in de winkel. Wil je even uitrusten van het winkelen? Dan is er halverwege de winkel FOODDOCK, waar je terecht kunt voor thee of koffie met een broodje, of iets anders lekkers. Kinderen kunnen zich vermaken met een speurtocht, waar ze een leuk kleinigheidje mee kunnen winnen. Nieuwsgierig geworden? Neem dan een kijkje! WOONDOCK is zeven dagen per week geopend.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply