Rate this post
 • Alles is energie
  Rate this post

  Ik ben een healer. ‘Maar wat doe je dan precies?’ wordt vaak gevraagd. Dan leg ik uit dat ik energie kan dragen, doorgeven, vergeven en transmuteren naar licht. In andere bewoordingen: ik kijk op zielsniveau naar een bepaald ongemak en wat daaruit te leren valt. En als de les geleerd is, kan de energie die gekoppeld zat aan het ongemak rustig verdwijnen en hoeft de ervaring niet meer terug te komen.

  Belangrijk uitgangspunt hierbij is dat een bepaalde klacht of pijn niet zomaar komt. Je kan het tijdelijk weghalen, maar als de les eronder niet is begrepen komt de klacht weer terug. Daarom kijk ik naar wat de chakra’s zeggen en ik voel de organen in het lijf die iets te vertellen hebben. Het gaat erom erachter te komen waarop dit resoneert. Het puzzeltje in zijn totaal vertelt mij waar ik mag zoeken.

  Wat gebeurt er tijdens een sessie?
  Terwijl jij relaxt bij mij ligt, ben ik bezig met deze zoektocht. Mijn handen voelen de positieve en de negatieve energie. Hoe dat gaat, verschilt per keer. Ik voel wat er nodig is en wat er mag. Fysieke klachten zijn voor mij een indicatie naar wat daarachter zit. Dat is interessant. Daar kunnen we mee werken.

  Oude pijn
  Jeugdtrauma’s, onuitgesproken gevoelens of familiepatronen kunnen de oorzaak van het pijnlijden zijn. En ook kan het uit vorige levens komen. Als iets al heel lang in de familielijn zit waar vader of moeder niet naar wilde kijken, dan uit zich dat in het kind. En het materialiseert zich in het lichaam omdat deze energie al heel lang opgestapeld zit. Ik zie en voel dit en kan het dan naar het licht brengen en er jou bewust van maken.

  Alles helen
  Ook als je helemaal niet gelooft in spiritualiteit kun je deze behandeling gewoon bij mij doen. Het resultaat spreekt voor zich. Voor mij is dit ook niet gewoon, want ik geniet van elke behandeling. Altijd blijft daar die verwondering over wat ik daar mag manifesteren. En dit vult me met blijheid en liefde. We dragen de pijn van vorige generaties en zorgen door er een licht op te werpen dat het met terugwerkende kracht geheeld wordt. Daar wordt dus iedereen beter van. Alles wat we mogen helen, helen we ook in de wereld. Daar zit mijn passie.

  Anja de Boer Groenhof

  Anja vertelt over een bijzonder ervaring met een cliënt.

  ‘Er kwam iemand bij me die geen goed contact had met haar familie. Ze voelde zich niet gezien en niet gehoord in deze wereld. Daarnaast had ze altijd hoofdpijn, veel keelklachten en haar menstruatie gaf veel problemen. Terwijl ik met haar energie ging werken, zag ik verschillende koorden. Dit zijn verbindingen met anderen waar negatieve energie op zit. In verschillende sessies mocht ik daarin energie veranderen. En zo begon ik te begrijpen wat de onderliggende issues waren.

  Ik kwam de familiepatronen tegen. Zo bleek dat ze in de vrouwenlijn hadden geleden onder kindersterfte. Miskramen. De vrouwen in deze lijn slikten allemaal de gevoelens die ze hierover hadden weg. Er mocht niet over gesproken worden. Dit had ze dusdanig geblokkeerd dat ze vervolgens ook geen warmte meer konden geven aan de kinderen die er wel waren.

  Ik legde aan de vrouw uit dat door hier met liefde en licht naar te kijken, het geheeld kan worden. Ook vertelde ik dat we dit in een opstelling konden rechtzetten. We maakten een opstelling van de familie met kleine poppetjes. Daar zetten we de doodgeboren kindjes bij. Hierdoor begon de energie weer te lopen. De moeders mochten naar al hun kinderen kijken en zich daardoor weer heel voelen. Daardoor konden ze ook met warmte reageren. Ze hoorden er allemaal bij.

  Achteraf bleek de hoofdpijn te komen door de druk van het zwijgen, de keel zat dicht van de slechte communicatie in deze familie en de menstruatieklachten waren er omdat niet alle kinderen geëerd werden. Het was een verademing om te zien hoeveel energie er lichter werd na deze sessie.

  Weken later kreeg ik het bericht dat het veel beter ging met mijn cliënt en dat het contact met haar moeder veranderde. Iedereen kan geheeld worden, alles is energie.’

  In je kracht staan
  Door eigen ervaringen weet Anja maar al te goed hoe jij je voelt. ‘Daarom ben ik graag de vrouw die jou weer laat stralen. Ik leer je wat energieën met je doen en wat zelfzorg betekent. Ik leer je geloven in jezelf. Mijn werk doe ik omdat ik vrouwen prachtige, krachtige wezens vind. En jij verdient het om het beste uit jezelf te halen. Laat van je horen; je bent welkom.’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply