Rate this post
 • Alles onder één dak
  Rate this post

  Met ingang van 31 augustus 2015 is het in Apeldoorn voor elke leerling van het voortgezet onderwijs mogelijk om huiswerkbegeleiding, vakinhoudelijke bijles, studiecoaching, loopbaanoriëntatie en trainingen ‘leren leren’ onder één dak te volgen.

  Het Centrum voor Studiecoaching en Huiswerkbegeleiding ‘Ik Leer Leren Apeldoorn’ biedt in nauwe samenwerking met Educatief Centrum de IJssel de IJssel een compleet, zelf samen te stellen, pakket aan begeleiding en training op het gebied van leren.
  Huiswerkbegeleiding is er op maandag tot en met donderdag van 15.00 tot 18.00 uur bij het Educatief Centrum de IJssel, waar het centrum beschikt over meerdere prettige leerruimten. ‘Elke leerling die bij ons huiswerkbegeleiding volgt, krijgt een studiecoach waarmee hij/zij eigen leerdoelen en een leerprogramma opstelt’, stelt dr. Rahimi, directeur van de IJssel. Dit kan bijvoorbeeld het volgen van extra bijles zijn of onze brugklastraining, ‘Ik Leer Leren’-training, werkstuk-/ scriptietraining of eindexamentraining. ‘Onze samenwerking sluit perfect aan bij de huidige ontwikkelingen in het onderwijs, waar als gevolg van het passend onderwijs behoefte is aan extra ondersteuning van veel leerlingen. Scholen kunnen dit niet altijd leveren. Door onze expertises en diensten op deze efficiënte manier te koppelen, kunnen wij intensieve en goedkope begeleiding op maat aanbieden, zodat het toegankelijk is voor elke leerling’, zo stelt Tamar van der Meer, zelf eerstegraads docent MA en studiecoach, alsmede oprichtster van Ik Leer Leren Apeldoorn.
  Wil je meer weten over ons en wat wij voor jou en je kind(eren) kunnen beteken? Bezoek dan onze site of neem contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply