Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Alles onder één dak
  Rate this post

  Je hebt het druk met je werk, gezin en je hobby’s. Dan kan het zijn dat je jezelf uit het oog verliest, en ook minder oog hebt voor wat je huid en je lichaam nodig hebben. Bij de zonnestudio/schoonheidssalon kun je weer tot rust komen en genieten van behandelingen die goed voor je zijn.

  Alles om jou mooi te maken en houden zit onder één dak in Poeldijk! Goed opgeleid personeel, een interieur in Westlandse stijl en de nieuwste, professionele Ergoline banken, waaronder de Ergoline 1400, Ergoline 1100 en Ergoline 770; ook heel heilzaam bij een winterdip of voor reuma, spierpijn of stress.

  Nagels
  Je kunt bij ons terecht voor acrylnagels, french manicure, nailart en ManiQ. Acrylnagels zijn kunstnagels die over de bestaande nagels heen worden gezet. Acrylnagels zijn een sieraad voor de handen en kunnen in elke gewenste kleur worden verkregen. ManiQ is een product dat speciaal ontworpen is voor de natuurlijke nagel. Het is een ideaal product voor mensen die hun nagels verstevigd willen hebben of die een oplossing zoeken voor hun nagelprobleem, maar die geen kunst­nagels willen. Het is niet dik, maar wel sterk. De nagels kunnen niet meer inscheuren of dubbelvouwen.
  Schoonheidssalon en massages
  – Relaxen met een hotstone- of relaxmassage, in een ongedwongen sfeer, tegen een winterdip.
  – Gezichtsbehandelingen, reinigingsbehandelingen, harsen van benen, oksels, rug, borst of bovenlip.

  Wimperextensions
  Heb je altijd al een mooie oogopslag willen hebben? Dan zijn de wimperextensions een must voor jou! Je kunt kiezen uit one-by-one wimperextensions en 3D-volume-extensions. Je hebt geen mascara meer nodig! Onze masterclass-gecertificeerde wimper­styliste is een kei in haar vak en bewerkt zeer nauwkeurig elk wimperhaartje.

  Tanden bleken
  Je kunt geheel pijnloos je tanden laten bleken zonder schadelijke waterstofperoxide. Een behandeling duurt 1,5 uur, en jouw gebit is dan 10 tinten witter. Dit kost maar € 89,-.

  Verantwoord, snel en effectief afslanken
  Als je jezelf in de spiegel bekijkt, denk je dan ook: ‘ Daar kunnen wel wat kilo’s vanaf’? Laat je dan persoonlijk begeleiden naar een gezond gewicht met behulp van het Cambridge Weight Plan!

  Binnen het Cambridge Weight Plan kun je kiezen uit verschillende programma’s, met of zonder reguliere voeding. Samen met je consulente kies je voor een persoonlijk 500, 800 of 800+ programma. Na afloop van het programma begeleidt de consulente je naar een gezonde levensstijl.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply