Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
  • Alles rond schoenen en voeten op één adres

    Neijenhuis Schoenservice aan de Oranjestraat in Velp is niet zomaar een adresje om professioneel schoenen te laten repareren. Nee, bij Neijenhuis zijn ze van veel meer markten thuis op schoenen- en voetengebied, en ze nemen er alle tijd om klanten optimaal te kunnen adviseren.
    Schoeisel van topmerken als Van Bommel, Avang, Van Lier en Greve worden er met originele materialen gerepareerd. En onder hetzelfde dak aan de Oranjestraat zorgt een gediplomeerd podoloog bij elke klacht voor een pasklare oplossing, met zonodig op maat gemaakte inlegzolen. In huis heeft men ook nog de beschikking over een eigen pedicure, zodat Neijenhuis Schoenmakerij zich op diverse vlakken onderscheidt van de gemiddelde schoenmaker.
    Neijenhuis Schoenmakerij is bovendien al meer dan 15 jaar leverancier van het merk FinnComfort. Schoenen van dit merk zorgen vrijwel altijd voor een heuse loopsensatie, en waar het hele lichaam rustgevend op reageert. Dat komt mede doordat deze volledig uit kalfsleder zijn vervaardigd, een uitneembare inlegzool hebben, geen stiknaden aan de binnenzijde. En de zool is gefabriceerd uit het bijzonder hoogwaardig materiaal luchtpolster. Bovendien is er een ruime keuze en is de schoen leverbaar in de maten 35 tot 50. Voor meer informatie kun je dagelijks terecht bij Neijenhuis Schoenservice.

    Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply