Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Alles voor dier, tuin en huis
  Rate this post

  Je wilt natuurlijk het beste voor jouw huis en je geliefde huisdier. Dan ga je naar een speciaalzaak die de juiste producten heeft.

  Sinds 2 maart 2016 is Delft een nieuw tuin- en dieren­centrum rijker. Toen opende Ranzijn tuin & dier zijn 12e vestiging, waarbij ook een volledige dierenkliniek zit.
  Ranzijn tuin & dier is van oorsprong een Noord-Hollands familiebedrijf. Gestaag breidt de keten zich uit over Nederland met nieuwe vestigingen in Delft en binnenkort de 13e in Nieuw-Vennep. Het succes zit in de winkelformule. Naast een uitgebreid aanbod van planten en tuinbenodigdheden is er van alles te krijgen voor huisdieren en kunnen deze (preventieve) zorg krijgen bij Ranzijn Dierenarts. De tuin- en dierbenodigdheden zijn aantrekkelijk geprijsd.

  Ranzijn tuin & dier is een speciaalzaak voor dier, tuin en huis. Het is een tuincentrum en dierenwinkel ineen. Er zijn producten te koop voor het aanleggen en onderhouden van tuinen en balkons, maar ook producten voor in het huis. Daarbij worden artikelen aangeboden van bekende merken, maar ook minder bekende voordelige producten zijn in de schappen te vinden. De dierenwinkel verkoopt verzorgings- en gezondheidsproducten voor hond, kat, knaagdier, vis, reptiel, paard en vee. De winkels hebben een logische indeling, waarbij ‘verplichte looproutes’ uit den boze zijn.

  Ranzijn Dierenarts
  Ongeveer 30 à 40% van de huisdieren ontvangt geen preventieve zorg. Dan gaat het over bijvoorbeeld gebitscontrole en -behandeling of vaccinaties. Vaak is dit het gevolg van de prijzen die worden gehanteerd voor deze verrichtingen. Maar ook tijdgebrek kan een oorzaak zijn. Door het inkoopvoordeel en de ruime openingstijden worden deze drempels verlaagd. Maar naast alle reguliere medische handelingen kan men ook bij de dierenarts terecht voor trimmen en cursussen, en er is zelfs een hondenwasstraat. Er is een eigen laboratorium en röntgenapparatuur, zodat er snel diagnoses kunnen worden gesteld. Alle dierenartsen zijn volledig gediplomeerd en worden jaarlijks bijgeschoold. Zij verrichten reguliere medische handelingen, zoals onderzoeken, diagnoses en sterilisaties.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply