Rate this post
 • Alles voor een gezonde lach onder één dak
  Rate this post

  Wat een algemene tandartspraktijk doet, dat weet je wel: je kunt er terecht voor de ‘normale’ tandartsbehandelingen en controles. Maar als je een specialistische behandeling nodig hebt, of je wil bijvoorbeeld je tanden laten bleken, waar kun je dan terecht?

  Tandartspraktijk & Dental Clinic Prinsenhof biedt allerlei soorten behandelingen onder één dak, zoals orthodontie. De praktijk is de enige in Leidschendam die dit aanbiedt. Ook het omgaan met patiënten die bang zijn voor de ­tandarts is een specialiteit. Hierbij kan gebruik worden gemaakt van lachgas, dat veilig is en geen bijwerkingen heeft. Verder is de praktijk er voor implantaten, tandprothetiek (kronen en bruggen), mondhygiëne en het bleken van tanden.
  Bijzonder is dat ook radiologie ingezet kan worden. Met behulp van een apparaat worden 3D-schedelfoto’s gemaakt, waarmee duidelijk in beeld kan worden gebracht wat de situatie is.
  Tandartspraktijk & Dental Clinic Prinsenhof is er niet alleen voor de ‘eigen’ patiënten, maar ook voor cliënten die een andere tandarts hebben. Er is een samenwerking in de regio met andere tandartsen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply