Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Alles voor een onvergetelijke dag

  Van tevoren leek het een prachtig idee: je eigen huwelijk plannen. Je googelde je droomlocatie, je zocht de mooiste jurk uit en ging naar proeverijen voor de cateraar. Je gebruikt een to do-lijst om niets te vergeten maar toch dreig je de controle te verliezen. Zo veel leveranciers, zo veel keuzes en steeds weer nieuwe dingen om rekening mee te houden. Het plaatje in je hoofd is perfect, maar hoe plan je een perfecte bruiloft? Wat komt er allemaal bij kijken? Hoe weet je of een leverancier goed is? En wat als het op de dag zelf anders loopt dan jullie in gedachten hebben?

  Je hoeft het wiel voor de grote dag niet opnieuw uit te vinden. Er komt immers een hoop bij kijken. Veel dingen zijn leuk om zelf te regelen, maar is het fijn als iemand met je meekijkt en helpt de puntjes op de i te zetten. Zeker als de trouwdag dichterbij komt. Een weddingplanner die helpt om jouw droomhuwelijk te organiseren is dan een mooie oplossing.

  Genieten van de voorbereiding
  Je fantaseert al tijden over je huwelijk. Eigenlijk weet je al precies hoe je de dag wil vormgeven. Maar zodra je met plannen begint, blijkt hier veel meer bij te komen dan je had verwacht. ‘Zelf een huwelijk plannen kan snel stressvol zijn,’ vertelt weddingplanner Nadine van Giezen van Done! by Dien. ‘Bovendien is de dag zelf ook vaak hectisch. Wanneer je als bruid nog in de visagie zit, moet er bijvoorbeeld op de locatie vaak al worden voorbereid. Dat kan je ceremoniemeester doen, maar die mist dan het aankleedmoment met jou. Als je hulp in handen neemt, weet je altijd zeker dat jullie en jullie gasten worden ontzorgt en kunnen genieten. En je komt niet voor verrassingen te staan’.

  Bruiloft van je dromen
  Nadine zet zich vervolgens in om met jou je droombruiloft te realiseren. Maar wat is dat eigenlijk, een droombruiloft? ‘Iedereen heeft een eigen idee bij een bruiloft. Je kunt je aan het ‘standaardplaatje’ houden, maar ik hou ervan als mensen durven te kiezen voor een bruiloft die echt bij ze past. Dan maak je de bruiloft echt persoonlijk en uniek. Voor mij is een droombruiloft een persoonlijke bruiloft. Je gaat samen een nieuw avontuur aan en geen enkel avontuur is standaard, dus jullie bruiloft ook niet. Het gaat om jullie, dus ik zorg er met jullie voor dat de dag bij je past!’

  Nadine als trouwambtenaar
  Nadine heeft als weddingplanner veel ceremonies bijgewoond. ‘Eigenlijk gebeurde er heel vaak iets waar mijn maag van samentrok. Er werd een verkeerde naam genoemd, het verhaal klopte niet, noem maar op. Als dat gevoel bij mij al bestaat, hoe is dat dan voor het bruidspaar?’ Ze besloot daarom ook zelf trouwambtenaar te worden. ‘De combinatie werkt geweldig. Als hun weddingplanner leer ik enorm veel over hen en zij over mij. Dat geeft een speciale band. Hun liefdesverhaal vertellen is dan echt zo bijzonder.’

  Een bruiloft met maatregelen: net zo onvergetelijk
  Corona gooide bij veel huwelijken roet in het eten. Ook Nadine organiseerde bruiloften die anders werden met de standaard: bruiloften waar mensen afstand van elkaar hielden en waar minder gasten konden komen. ‘Ik ga er vanuit dat voor trouwen deze intieme bruiloften nog even ‘het nieuwe normaal’ blijven. Waarschijnlijk ook aankomende zomer nog. Maar dat er minder gasten kunnen komen, maakt het niet minder mooi. Ik heb gemerkt dat bruiloften die doorgingen veel intiemer waren en de emoties daardoor ook heviger werden. Het komt allemaal net iets meer binnen. Je bent alleen met de mensen die het belangrijkst voor je zijn, mensen die dezelfde liefde voor jou dragen. Dan kan het alleen maar onvergetelijk zijn. En dat grote feest vier je dan gewoon als je een jaar getrouwd bent’

  Trouwen tijdens corona?
  Ben jij of ken jij een bruidspaar dat door Corona de bruiloft heeft moeten uitstellen? Nadine biedt iets bijzonders aan om van de oorspronkelijke trouwdatum een positieve en liefdevolle herinnering te maken. Neem contact met haar op voor meer informatie!

  Done! by Dien
  Nadine is de leukste regeltante die je gaat leren kennen! Haar grootste passies zijn de liefde en dingen regelen. En laat dat nu net het allerbelangrijkste zijn bij het organiseren van een bruiloft. Voordat zij Done! by Dien oprichtte heeft ze jaren in de trouwbranche gewerkt als salesmedewerker en partymanager. Hierdoor weet ze als geen ander wat er allemaal komt kijken bij de organisatie van jullie bruiloft en waarmee je in de planning rekening moet houden. Doordat Nadine echt op maat werkt, kunnen jullie zelf bepalen wat jullie zelf willen doen en wat zij voor jullie mag doen. Fijn he?! Jullie droombruiloft, Done! by Dien.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply