Rate this post
 • Alles voor jouw haar
  Rate this post

  Hair XL Groningen is een kapperswinkel met alleen maar professionele kappersbenodigdheden. De zaak is er echter niet alleen voor kappers, maar ook voor particulieren!

  Je kunt bij Hair XL terecht voor het volgende:
  Haarwerken
  Je kunt bij Hair XL haarwerken passen en aanschaffen. Ook kun je er terecht voor de Balmain Hair Dress. Dat is een haarstuk van echt haar dat je met behulp van een visdraadje binnen een minuut in je haar zet. De winkel verkoopt verder Balmain Double Hair, extensions en andere haarwerken.
  Scharen, kammen en meer
  Behalve de gebruikelijke artikelen als scharen, kammen en borstels heeft Hair Xl ook alles voor permanenten, zoals wikkels en vloeistoffen.
  Kleuren en verven
  Bij de winkel heb je al voor € 12,50 een tube waarmee je 2 of 3 keer je haar kunt kleuren! Er zijn allerlei mooie kleuren met 100% grijsdekking, en ook is er ammonia- en PPD-vrije haarverf, voor klanten die allergisch zijn voor de gebruikelijke haarverven. Hair XL verkoopt producten van onder andere Wella, Goldwell, L’Oréal, Schwarzkopf en Kis. Ook kun je professioneel kleuradvies krijgen van ervaren kapsters!
  Verzorgings-/ stylingproducten
  Hair Xl is er voor alles van shampoo, conditioners, maskers, haarolie en keratinebehandelingen tot haarversteviging, gel, wax, klei, heatprotectors, haarpoeders en haarlak. Hair XL geeft bovendien advies dat op jouw haar afgestemd is, want elk kapsel heeft weer andere verzorging nodig.
  Elektrische apparaten
  Hair XL is jouw adres voor föhns, stijl- en krultangen, ­krulmachines, trimmers en tondeuses.

  Wil je professioneel advies over het verzorgen, stylen en/of kleuren van je haar? Dan staat Hair XL Groningen voor je klaar!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply