Rate this post
 • Alles voor uw prothese
  Rate this post

  Zit uw prothese los? Heeft die een reparatie of een reiniging nodig? Heeft uw prothese een aanpassing nodig? Wilt u vrijblijvend advies? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

  Naast het repareren en rebasen van kunstgebitten is tandprothetische praktijk van Veen gespecialiseerd in het aanmeten en vervaardigen van onder andere een nieuw kunstgebit, een kunstgebit op implantaten, een immediaatprothese en een partiële prothese als een kunstharsplaatje of frameprothese.

  Wat is een implantaat?
  Een implantaat is een kunstwortel in de vorm van een titanium schroefje dat in de kaak wordt geplaatst, op de plaats van de verdwenen tanden of kiezen. Het is niet nodig om de gehele kaak van implantaten te voorzien; vaak zijn twee tot vier kunstwortels voldoende om het kunstgebit te bevestigen. In de meeste gevallen wordt een implantaat-systeem toe­gepast voor de onderkaak. Implantaten of kunstwortels voor een bovenkaak komen minder vaak voor.
  Een implantaat wordt meestal geplaatst als er problemen zijn met een gewoon kunstgebit. Maar niet iedereen komt ervoor in aanmerking. De tandprotheticus adviseert of een kunstgebit op implantaten een goed alternatief kan zijn. De tandprotheticus werkt nauw samen met de implantoloog om te beoordelen of het plaatsen van implantaten mogelijk is. Na het implanteren wordt de patiënt terugverwezen naar de tandprotheticus. Deze maakt het kunstgebit dat perfect aansluit op de kunstwortels. Kort gezegd zijn er dus twee specialisten waarmee de patiënt te maken krijgt: de implantoloog als het gaat om het aanbrengen van de kunstwortels, en de tandprotheticus voor het aanmeten en vervaardigen van het gebit.

  Wij luisteren aandachtig naar uw wensen met betrekking tot tandprothesen. Jong of oud: iedereen die een prothese van zijn of haar tand of kies nodig heeft, is blij met de nieuwe oplossingen voor tandprothesen. Wij zorgen ervoor dat u zelf precies bepaalt welke tandprothese u kiest en hoe uw nieuwe gebit eruit komt te zien. Een tandprothese is van onschatbaar belang en helpt mensen om met meer zelfvertrouwen anderen te ontmoeten, open te lachen en ontspannen te praten. Wij meten en maken alles zelf.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply