Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Als afvallen niet lukt…
  Rate this post

  Veel mensen met overgewicht hebben een lage dunk van zichzelf, ze schamen zich en verwijten zichzelf dat ze geen wilskracht hebben, ondanks het feit dat ze al vele malen door de wilskracht veel kilo’s zijn kwijtgeraakt.

  Mensen met overgewicht krijgen veel negativiteit over zich heen en de buitenwereld gaat ervan uit dat het hun eigen schuld is: ‘Dikke mensen zijn zwak, dikke mensen zijn dom’. Mensen met overgewicht worden vaak niet serieus genomen. Ze voldoen namelijk niet aan het ideaalbeeld van gezondheid. Tegenwoordig is gezondheid aan slank gekoppeld. Ze vallen af, maar komen ook weer aan.
  Er zijn diverse oorzaken aan te wijzen, maar meestal ligt de sleutel tot de oplossing in de onderliggende emoties en overtuigingen. Denk bijvoorbeeld aan ‘er niet toe doen’, of ‘niet goed genoeg’ zijn, en zo zijn er nog wel een paar te noemen.

  Het ‘Virtuele Maagband’-programma
  Met hypnose gaan we in gesprek met het onderbewuste om de oorzaken op te sporen en weg te nemen. Het mooie van hypnose is, dat je er steeds helemaal bij bent, want het is geen slaap of narcose. Het is een prachtige reis naar je innerlijke wereld. Je blijft je bewust van je omgeving zonder controleverlies. Het ‘Virtuele Maagband’-programma is een heel traject en bestaat uit 5 sessies, verdeeld over 4 maanden. Je wordt begeleid op je weg naar jouw ideale gewicht en krijgt een leerzaam informatieboek en handig werkboek erbij. Het traject bestaat uit het plaatsen van de virtuele maagband en het stevig werken aan de onderliggende emoties en overtuigingen, zodat je ook geen jojo-effect krijgt.
  We bespreken wat jouw doel is, hoeveel gewicht je kwijt wilt en waarom het je tot nu toe niet is gelukt. Je gaat nieuwe doelen stellen en de virtuele maagband wordt vervolgens door middel van hypnose geïnstalleerd. Verder worden er nieuwe gewoontes bij je ingebracht, die je verder helpen om op een gemakkelijke manier gewicht te verliezen.
  De virtuele maagband is een bijzonder goed alternatief voor de normale operatieve maagband. De virtuele maagband kan, zonder de risico’s van een operatie, de gezondheid en het leven van veel mensen verbeteren. Dankzij de kennis die we nu hebben over de werking van ons brein en met de kracht van hypnose, is het mogelijk om, met behoud van de voordelen van een chirurgische maagband, een virtuele maagband te plaatsen. Zonder narcose, wonden, pijn, ongemak, littekens, ziekteverzuim en kans op complicaties zoals ontstekingen, koorts en zelfs de kans te overlijden. Er is geen lang voortraject en een heel hoog BMI nodig. Daarbij is het succes van het ‘Virtuele Maagband’-programma bij Hypnotherapie Heemskerk groot: 98%.
  Tot slot krijg je toegang tot een besloten Facebookpagina, waar alle leden elkaar aanmoedigen, steunen en adviseren.

  Ben jij eraan toe om de stap te maken en voor jezelf te kiezen? Neem dan contact op of kijk op de website.

  Over Karin Bakker
  Therapeute Karin Bakker is, naast gediplomeerd en erkend hypnotherapeut, ook psychosociaal therapeut, NLP-coach, magnetiseur en energetisch werker. Ze is onder meer gespecialiseerd in de programma’s ‘Virtuele Maagband’, ‘Stoppen met roken’ en ‘Trauma-verwerking’. Daarnaast beschikt zij over ruime coaching- en sportcoachingervaring, opgedaan in het topsportsegment. Zij houdt praktijk in een gezondheidscentrum waarin onder meer een huisarts, GGD en begeleid wonen gevestigd zijn, en ontvangt cliënten vanuit heel Nederland.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply