Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Als bewegen en gewicht verliezen moeilijk is
  Rate this post

  Deze keer staat ForYou Magazine in het teken van zelfontwikkeling in combinatie met voeding en beweging. Er wordt de laatste decennia wat afgesport in ons land. Als we elke dag een euro zouden krijgen voor iedere keer dat de term ‘gezonde voeding’ valt, dan waren we aan het eind van het jaar schathemeltjerijk.

  Maar wat nou als bewegen moeilijk is, of als je een ziekte hebt waarbij afvallen niet lukt? Denk aan een schildklierafwijking. Het klinkt misschien raar, maar dat kan onze ontwikkeling flink in de weg staan.

  Een heleboel activiteiten vallen af als je niet goed kunt bewegen. En als je dan ook nog eens te zwaar bent, dient schaamte zich snel aan. Als je niet oppast, dan trek je je gemakkelijk terug uit de maatschappij en word je eenzaam en gefrustreerd. Dat draagt niet bij aan een positief zelfbeeld. Jezelf ontwikkelen wordt een uitdaging.

  Marit van Dijk spreekt uit eigen ervaring. Daarom is zij goed in staat mensen bij te staan die graag meedoen in de maatschappij, hun talenten willen gebruiken en positief in het leven willen staan, ondanks hun beperking.

  Herken jij jezelf in bovenstaande beschrijving en wil je af van dat schaamtegevoel of frustratie? Zin om het leven te omarmen, zonder dat je last hebt van de mening van anderen? Bel of mail en ontdek hoe inspirerend het leven kan zijn, met jou als stralend middelpunt.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply