Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Als je haar maar comfortabel zit

  Je haar is één van de eerste dingen die andere mensen van je zien. Je vindt het dan ook belangrijk dat je haar mooi verzorgd is en in een goed model geknipt is. Maar wat doe je als je op een dag haaruitval krijgt door een ziekte of een aandoening?

  Door bijvoorbeeld chemokuren of de haarziekte alopecia verlies je je haar en het kan lastig zijn om je daarbij neer te leggen. Gelukkig bestaan er haarwerken en -aanvullingen die niet van jouw echte haar te onderscheiden zijn. Monique van der Koogh van Comfort Haarwerken heeft ruime ervaring met het aanmeten van haarwerken. ‘Ik help mensen heel graag bij het aanmeten van een haarwerk of -aanvulling. Ik stop er al mijn liefde en aandacht in en neem ruim de tijd om iedere klant persoonlijk te adviseren.’

  Ruime collectie
  ‘Ik heb een ruime collectie haarwerken en -aanvullingen, zodat er voor iedereen wat bij zit. Europees, Aziatisch, Scandinavisch en Afrikaans haar: iedereen kan bij mij terecht voor een passend haarwerk. Het haarwerk wordt naar jouw eigen wens gemaakt en geknipt en het is perfect op maat’, vertelt Monique.

  Modieuze alternatieven
  Als je een dagje geen zin hebt om je haarwerk te dragen, dan zijn er allerlei alternatieven. Denk aan een leuk mutsje, pet of hoofddoekje. Momenteel zijn haar­banden met leuke prints helemaal in. Hiermee houd je je hoofd warm tijdens de koudere dagen en het staat nog leuk ook. Ook kun je een sjaal om je hoofd dragen om een kaal hoofd, plekken zonder haar, dun haar of kaalheid te maskeren.

  Haargroei bevorderen
  ‘We hebben naast de haarwerken veel kennis in huis over de verzorging van de hoofdhuid. Comfort Haarwerken is gecertificeerd door het Amerikaanse bedrijf Mediceutical Laboratories, een bedrijf dat producten levert ter ondersteuning bij psoriasis, alopecia, roos, eczeem, hormonale kwesties, overmatige talgproductie en chemotherapie. We verkopen bijvoorbeeld producten die de haargroei bevorderen of het haar verdikken.’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply