Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Als de passie lijkt te doven
  Rate this post

  Lief dagboek …

  Een zwoele zomernacht. De wind, die de gordijnen voor het open raam licht doet opbollen, streelt zachtjes mijn bezwete lichaam. Het voelt bijna als de sensuele aanrakingen uit mijn droom waaruit ik net ontwaakt. De werkelijkheid is echter anders, want die tedere Don Juan die de hoofdrol speelde in mijn droom, ligt naast me en maakt kleine snurkgeluidjes.

  Dat was in het begin van onze relatie wel anders. Toen hebben we samen heel wat nachten beleefd waarvan ik het, bij de gedachte alleen al, nu nog warm krijgt. Maar na verloop van tijd, en zeker nadat er kinderen kwamen, leek de passie te doven. Eigenlijk zou ons liefdesleven wel een flinke oppepper kunnen gebruiken.

  Een week later

  Lief dagboek …
  Ik ben vandaag wezen shoppen. Ik heb een heel pikant lingeriesetje én een erotisch spel gekocht: Truth or Dare Erotic Couple. De kinderen logeren dit weekend bij mijn ouders dus ik zag mijn kans schoon. Ik heb fijne muziek opgezet, de lichten gedoofd en kaarsjes aangedaan om de ultieme setting te creëren voor een spannende avond. En het heeft gewerkt! Het was geweldig, spannend en leidde naar een heerlijke climax.
  Hij ligt nu naast me en maakt zachte snurkgeluidjes. Zijn lichaam is helemaal bezweet. Net als het mijne. En dat komt dit keer niet door deze warme zomernacht, als je begrijpt wat ik bedoel.

  Tips voor wat extra passie
  Is het seksleven van jou en je partner een beetje ingedut? Probeer dan eens zo’n heerlijk ondeugend spel van Tease & Please. Er is voor elk wat wils: van spannende opdrachten en vragen, complete speelsets tot kinky en uitdagend.
  Ben je alleen en durf je intiem contact sinds het coronatijdperk (nog) niet aan? Geen nood, want ook voor singles zijn er legio manieren om het warm te krijgen tussen de lakens. Kom eens langs en laat je verrassen.

  Over Euphoria Erotiek
  Op zoek naar sexy lingerie, geurige massageolie (of -kaarsen) of andere spannende en intieme producten die iets geweldigs aan jouw seksleven zullen toevoegen? Loop eens binnen bij Euphoria: dé meest toegankelijke, nette en laagdrempelige erotiekwinkel van Friesland. Hier ben je op de goede plek voor (ont)spannende producten, cadeaus en advies. Tijdens een speciale VIP-avond kun je met je vrienden of vriendinnen kennismaken met sensuele accessoires. Maar met een speciaal assortiment voor heren wordt de man natuurlijk ook niet overgeslagen. Voel je welkom, er staat al een kopje thee of koffie voor je klaar! Wil je liever vanuit je luie stoel shoppen? Geen probleem: neem dan een kijkje op de uitgebreide webshop.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply