Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
4/4 - (9 stemmen)
 • Als je dicht bij jezelf komt, kun je ver komen
  4/4 - (9 stemmen)

  Reading en healing. De letterlijke betekenis van deze twee Engelse begrippen zul je wel kennen. Maar wat schuilt erachter? En belangrijker nog: wat kunnen ze voor jou betekenen?

  Bij een reading wordt jouw energie gelezen en beschreven, met als doel dat jij meer inzicht in jezelf krijgt. Het is de verwoording van non-verbale communicatie tussen het wezen van de reader en het wezen van jou. Het wezen ben jijzelf in je kern. Hoe deze communicatie precies in zijn werk gaat, valt niet goed uit te leggen. Dit is iets wat je moet ervaren. Er zijn verschillende readingen, zoals een aura of chakra-reading. Na een reading volgt meestal een healing, om het proces te ondersteunen en af te ronden. Bij een healing komen er geen woorden aan te pas. De energie in je lichaam kan uit balans zijn geraakt tijdens de reading. Jouw wezen geeft aan wat jij nodig hebt en de benodigde energie wordt weer teruggebracht in je lichaam om weer een goede balans  te creëren.
  Als je een reading wilt ontvangen, kun je terecht bij iemand die hierin gespecialiseerd is. Annelies Nieuwland is gediplomeerd Reader en Healer. Ze geeft neutrale readingen zonder advies. Daardoor is het mogelijk om dingen te verwerken, los te laten en bij te stellen als je dat wilt. Annelies: ‘Met liefde, genegenheid, humor en vertrouwen sta ik graag naast je op je levensweg. Om je zo inzicht te geven in  jouw zijn!’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply
 • Geplaatst door Maria op januari 13, 2022, 6:21 am

  Helder en duidelijk Annelies. Mooi mens!!!!

  Beantwoorden →