Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Als je het echt niet meer weet…

  Je bent al bij de huisarts, de fysio en andere-specialisten geweest, maar nog stééds niet van je gezondheidsklachten af. Je voelt je nog altijd moe, somber en radeloos. Geef de hoop niet op: er is nog van alles mogelijk om jou weer beter te laten voelen!

  Artsen en specialisten weten er geen raad mee. Elke keer dat jij aan de bel trok omdat je pijn of klachten in je lichaam had, konden zij geen afwijkingen vinden. Of je hebt wel een medische behandeling gehad, maar die bood geen soelaas. En jij zit nog steeds met die pijn… Omdat er geen medische oorzaak lijkt te zijn, krijg je haast het gevoel dat je je aanstelt of dat je je het maar inbeeldt. Wanneer kom je nou eindelijk van die onverklaarbare klachten af?

  Op maat gemaakt
  De behandelaars bij Healthynez hebben door jarenlange training, ervaring en coaching een uniek concept ontwikkeld dat verder gaat dan de bestaande reguliere diagnostiek en behandeling. Met deze diagnostiek kunnen onverklaarbare klachten worden aangepakt. Bij Healthynez wordt altijd een laboratoriumtest aangeraden. Het onderzoeken van het bloed, ontlasting, urine en speeksel vindt plaats in laboratoria in Europa. Deze waarden kunnen waardevolle informatie opleveren over je lichamelijke conditie en aandoeningen, en zijn nodig om een optimale diagnose te stellen. De informatie die deze test oplevert, vormt de basis van het verdere behandeltraject. Op basis van de uitkomsten van de test wordt vervolgens besloten welke therapie het beste bij jou en je klachten past.

  Therapieën
  Je hebt last van pijn, problemen met je huid of gewrichten, kampt met trauma’s of slaapproblemen en vermoeidheid. Het zou kunnen dat de Fotontherapie dan iets voor jou is. Uitgangspunt hiervan is dat zonder licht geen leven mogelijk is. Factoren van buitenaf, zoals ongezonde voeding, milieuverontreiniging en stress kunnen leiden tot een tekort aan fotonen in je lichaamscellen. Bij deze therapie wordt licht naar de beschadigde cellen geleid, waardoor je lichaamscellen gestimuleerd worden om zich te herstellen. Daarnaast zou de fysische BEMER-therapie jou kunnen helpen als je kampt met de gevolgen van Lyme en diabetes, vermoeidheid en andere chronische aandoeningen. In de BEMER-therapie lig je op een mat. Via die mat worden magnetische pulsen afgegeven in je lichaam, zodat de microcirculatie in je lichaam aanzienlijk verbeterd wordt. Je organen krijgen meer zuurstof en voedingstoffen, de afvalstoffen worden beter afgevoerd en je lichaamscellen worden gezonder. BEMER helpt dan ook bij een sneller herstel na zware sportinspanningen. Daarnaast biedt Healthynez diverse andere therapieën aan waar jij baat bij zou kunnen hebben.

  Over Healthynez
  Bij Healthynez wordt uitgebreid onderzoek op het gebied van bloed, ontlasting, urine en speeksel gecombineerd met natuurgeneeskundige of reguliere behandelmethoden. Deze gecombineerde diagnostiek is in het bijzonder al effectief gebleken bij chronische (darm)problemen en (multisysteem) infectieziekten zoals Lyme. Behandelend specialist bij Healthynez Izak Riedijk geeft regelmatig internationale trainingen aan artsen en natuurgeneeskundigen op het gebied van microbiologie en immunologie. Samenwerkingen met andere specialisten zijn voor hem belangrijk. Zo kunnen de laatste ontwikkelingen altijd worden doorgevoerd. De uitkomsten van de labonderzoeken zijn leidend voor de verdere behandeling.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply