Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Als even zitten en weer doorgaan niet meer helpt…
  Rate this post

  Een bloeiende relatie, een goede moeder zijn, leuk werk, sportief zijn, gezond leven en dan ook nog eens aandacht voor jezelf zien te hebben. Hoe houd je al die ballen in de lucht?

  En dan blokkeer je. Je hebt ruzie met je partner. Je snauwt tegen de kinderen. Op je werk ben je licht ontvlambaar. Je hebt weinig energie. Op social media zie je de mensen om je heen stralen, successen delend. En jij? Je voelt je schuldig, want je wilt het goed doen. Als moeder, als partner, als collega, als vriendin. En nu lijkt alsof iedereen afhaakt. Ooit was je hoopvol en ging je ervoor. Daar waar je kansen zag, greep je ze. En nu lijkt het alsof van alles je door de vingers glipt. Je verliest grip en veel is lastig. Je zou willen dat je het kon veranderen, maar hoe?

  Herken je dit? Laat je coachen
  !
  Neem het leven meer in eigen hand. Krijg nieuw inzicht in jouw mogelijkheden. Ervaar hoe het anders kan. Een goede coach kan je helpen zoeken naar wat voor jou beter werkt en hoe je dat kunt bereiken. Je krijgt aandacht voor jouw verhaal en je leert meer te leven vanuit het besef dat jij zelf de keuze hebt. Jij staat aan het roer. Je bent de vrouw die je wilt zijn en dat werkt door in alles wat je doet. Dat merk je ook aan de mensen om je heen.

  Wil je weten of coaching iets voor je is? In een eerste gesprek krijg je al inzicht in wat je kan helpen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply