Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Als het even wat stroever loopt…
  Rate this post

  In ons leven maken we voortdurend veranderingen door, op persoonlijk gebied en ­lichamelijk, maar ook in onze gezinssituatie en op het werk. Hoe ga jij om met deze ­veranderingen? Lukt het je om los te laten en ruimte te geven aan iets nieuws of loop je vast?

  Wanneer je in contact bent met jezelf, merk je dat dingen lekker lopen. Er kan van alles gebeuren, ook vervelende dingen, maar je kunt het opvangen en meebewegen met de veranderingen. Je kunt bij jezelf blijven en ook doen wat er van je wordt gevraagd. Je zit lekker in je vel.
  Als het even wat stroever loopt, wil ik je graag helpen met Reiki, een spiritueel consult of coaching.
  Reiki is een Japanse behandelmethode waarbij ik energie via mijn handen doorgeef. Een Reikibehandeling herstelt het contact met jezelf. Het geeft je een diepe ontspanning en stimuleert je zelfgenezend vermogen. Je merkt dit lichamelijk maar ook geestelijk; je voelt je rustiger en vitaler en oplossingen kunnen zich aandienen.
  Als spiritueel therapeut kan ik je helpen om helderheid te krijgen in de oorzaak en aanpak van datgene waar jij mee zit. Door je in contact te brengen met jezelf, met je eigen lichaam en je gevoel kunnen we jouw antwoorden vinden op vragen die je bezighouden. En ten slotte kan ik je als coach helpen om nieuw gedrag te verankeren in je leven.
  Gun jezelf het gevoel om lekker in je vel te zitten. Ik zie je graag!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply