Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • ‘Als het om haarverlies gaat, kom je bij ons in een warm bad terecht’
  Rate this post

  Haarverlies: het zal je maar overkomen. Het kan zijn dat je haar steeds dunner wordt, wat je nog weleens ziet bij het ouder worden, of helemaal uitvalt door een haarziekte als alopecia of chemotherapie. Je kapsel is een belangrijk onderdeel van je identiteit en het verlies van je haar kan dan ook een behoorlijke impact hebben.

  Martine Kossen van Sikkenk haarspecialisten merkt dat vrijwel dagelijks. ‘Daarom is het ook zo mooi dat wij hier alles wat met haarverlies te maken heeft onder één dak hebben. Naast heel veel mooie haarwerken, zowel van echt haar als kunstvezel, en deelhaarwerken, hebben we ook een groot assortiment hoofdaccessoires, hoofdhuidverzorgingsproducten en beautyproducten, die puur natuur zijn, op voorraad die we dus snel kunnen leveren. Dat is écht onze kracht’, klinkt het niet zonder trots.

  Van verzorgingsproducten tot hoofdhuidanalyse
  Maar dat is niet het enige waarvoor je bij Sikkenk haarspecialisten terechtkunt. ‘Nee, dat klopt’, vervolgt Martine. ‘Onze klanten hoeven niet naar andere zaken voor make-up, verzorgingsproducten of accessoires, maar vinden hier alles onder één dak. Je kunt bij ons ook allerlei verzorgingsartikelen kopen om je haarwerken mooi te houden. Uiteraard geven we daar een gebruiksaanwijzing bij en je kunt ons trouwens ook altijd bellen. Daarnaast hebben we een groot assortiment aan mutsjes, haarbanden en sjaaltjes. En verder hebben we een volledige lijn met beautyartikelen voor mensen die een chemokuur krijgen. Hun huid is heel gevoelig en verdraagt veel producten ineens niet meer. Zo hebben we bijvoorbeeld een geheel huidvriendelijke deodorant op natuurlijke basis en speciaal poeder, gel en mallen om natuurgetrouwe wenkbrauwen te maken, zodat het gezicht weer uitdrukking krijgt. We hebben trouwens ook nog een medicinale verzorgingslijn voor hoofdhuidproblematiek. Eén van mijn collega’s is hier helemaal in gespecialiseerd. Ze kan een hoofdhuidanalyse doen en je de juiste producten adviseren die de problemen oplossen of verminderen.’

  Ook op locatie
  ‘We zijn altijd op zoek naar wat we nog meer kunnen betekenen voor onze klanten. En daarin is bijna niets ons te gek. Zo ben ik onlangs nog samen met een collega na werktijd naar het ziekenhuis geweest om een haarwerk aan te meten bij een mevrouw die heel erg ziek was. Een haarwerk aanmeten is eigenlijk een heel intieme aangelegenheid. Er wordt hier gelachen en gehuild. Ik heb altijd veel bewondering voor de manier waarop onze klanten zich overgeven. Ze kunnen weer enigszins zichzelf zijn. Het is zó mooi om hun dat kleine stukje eigenwaarde weer mee te kunnen geven.’

  Binnenkort: open dag
  Sikkenk haarspecialisten zal samen met zijn partners zorgen voor een prachtig evenement om jou te laten stralen. Deelnemers krijgen persoonlijk kleur- en make-upadvies, hoofdhuidproblemen en oplossingen worden besproken en ervaringen worden uitgewisseld. En dat alles onder het genot van een hapje en een drankje. Veel producten zullen in de aanbieding zijn. Kijk voor de datum op onze website en Facebookpagina.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply