Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Als je écht wil, lukt het je
  Rate this post

  Voel je je niet fit? Wil je eindelijk eens af van dat buikje? Wil je na je zwangerschap weer strakker in je vel zitten? Wat je doel ook is: het lukt je met behulp van personal training in de high-end studio van de Personal Training Company.

  Even een waarschuwing vooraf: je moet wel écht gemotiveerd zijn, anders heeft het programma geen zin. Je volgt namelijk een programma van minimaal een half jaar dat helemaal op jou is afgestemd, en bewegen is daar natuurlijk een onderdeel van, maar net zo belangrijk is de begeleiding rond voeding. En daar moet je je ook aan houden. Maar we hebben het hier niet over een dieet, maar over een gezond eetpatroon, dat je ook na het programma kunt blijven volhouden.

  De personal trainers bij de Personal Training Company ­hebben allemaal een HBO-achtergrond rond bewegen en voeding, en kunnen je dus prima begeleiden.
  Je personal trainer is behalve een stok achter de deur ook een ‘mental coach’, die je helpt als je het moeilijk krijgt.

  Eigen studio
  Tijdens het programma sport je in een van de studio’s van ongeveer 300 m2 van de Personal Training Company van oprichter Mike Koning. Ook daar word je 1 op 1 begeleid door een van de beste personal trainers van Nederland. Er wordt getraind met behulp van krachttraining, HIT (High Intensity Training), en je kunt er elk doel mee behalen dat je wil.

  Intake
  Bij de eerste afspraak word je onder andere gewogen en ­gemeten, en ook worden je conditie en mogelijkheden getest. Aan de hand van de uitkomsten en jouw doelstelling wordt een heel trainingsprogramma uitgewerkt, dat ­maandelijks aangepast wordt aan de tussenresultaten. Ook het voedingsprogramma wordt op maat gemaakt, want iedereen is anders.

  Ben je gemotiveerd om onder begeleiding aan je doelen te werken? Kijk dan op de website voor meer informatie, of neem contact op.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply